استفاده خلفاء از کلمه «ولی» به عنوان جانشینی و خلاف

Home انجمن ها انتقاد از احادیث شیعه استفاده خلفاء از کلمه «ولی» به عنوان جانشینی و خلاف

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  dlsvkhth14.blogfa.com در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 50)
  • نویسنده

habib
    مشارکت کننده
    بنام خد

السلام علی عبادالله الصالحین

ادله عقلی و تصحیحات روایات و توجه به معانی کلمات به حد کفایت گویای بطلان ادعای مشرکین ملبس به تشیع ائمه اهل بیت علیهم السلام می باشد.

ولی چرا باز شاهد تکرار چنین ادعاهای شاذ و غیر واقع هستیم؟

[آیا این دست و پا زدن ها و فرافکنی ها و افترائات به بزرگان دین و وهن اهل بیت علیهم السلام و تنزل مقامات ایشان ناشی از دریده شدن پرده اکاذیب ملبس به قاعده تقیه نیست؟

چنانچه ملل آزاد و خردمندان منصف شاهدند تنها رمز استمرار حاکمیت جهل و خرافه و شرک در جوامع بسته مانند مدعیان تشیع بسته بودن و خفقان حاکم بر آنان است.

و با افشای اکاذیب و ابداعات و جعلیات شایع و رایج بین این جوامع ناچار در مسیر تحریف و پیچیده جلوه دادن مفاهیم نیازمند به ابداع و بسط ابزار فریب کاری و تحمیل اباطیل می شوند.که این رویه محور تعلیماتی حوزه های جهلیه بوده و هست.

برای اثبات بطلان باور مدعیان وضعیت حاکم بر آنها کافی،گویا و عینی است. و اعمال خرافی و توسلات مشرکانه بین آنها بدیهی و روشن است.و ضلالت و تسلسل باطل و ارتجاع سیاه غیر دینی و تضاد و دشمنی آشکار این موجودات با مبانی اصیل دینی و عقلی مشهود و اظهر من الشمس است. و نیازی به بررسی های پیچیده و مشکل تاریخی ندارد.

و السلام علی من اتبع الهدی

با سلام

از اینکه سایت اقدام به مسدود کردن کاربری اینجانب کرد و اقایان چون بیشه را خالی دیدند شروع کردند هر چه مهملات بافتن…اما چه باید کرد این اقدام تازگی ندارد….

با یک سوال ساده موضوع گفتگو دوستانه را با اقایان؛ البته بدون فحش و دروغ و تهمت و بی ادبی را شروع می کنیم. امیدوارم اقایان شرکت کنند و موضوع انشاالله ادامه پیدا کند. اگر تاخیر در جواب شد دلیل بر نبود جواب و یا فرار نبود..البته یک دلیل را بر نبود بگیرید و ان مسدود شدن کاربری اینجانب

گفتگوی دوستانه از این قرار است” پاسخ به یک سوال ساده” در قسمت تالار در بخش جانشینی

اقا چرا دست از هوچیگری بر نمیداری؟؟؟

اقا برای کذب بودن سخنانت ازت میخام یک پست باز کنی و سخت ترین و وحشتناک ترین سوالت را مطرح کنی تا قشنگ جوابتو بدم .

این ترفندهات قدیمی شده . من هم میتونم پست بگذارم و حذفش کنم . ولی زشته اینقدر رسوایی . چرا اینقدر مظلوم نمایی میکنی . پایین جوابت تمام شبهاتت را داده ام و سایر دوستان هم نظر داده اند . شما اگر مردی همین جوابهای ما را در سایت خودت هم نشر بده . چرا نشرش نمیدی. اقا من الان اماده گفتگو هستم و تو هم انلاینی . چرا موضوعی که توش قوی هستی رو انتخاب نمیکنی تا انلاین مناظره کنیم و همه بفهمند که جناب عمامه به سر شما مشتش خالیست …

منتظر اگر مردی الان اعلام مناظره کنی …

بدونیم کی مشتش خالیه . شیعه یا اهل سنت.

بفرما

با سلام

از اینکه سایت اقدام به مسدود کردن کاربری اینجانب کرد و اقایان چون بیشه را خالی دیدند شروع کردند هر چه مهملات بافتن…اما چه باید کرد این اقدام تازگی ندارد….

با یک سوال ساده موضوع گفتگو دوستانه را با اقایان؛ البته بدون فحش و دروغ و تهمت و بی ادبی را شروع می کنیم. امیدوارم اقایان شرکت کنند و موضوع انشاالله ادامه پیدا کند. اگر تاخیر در جواب شد دلیل بر نبود جواب و یا فرار نبود..البته یک دلیل را بر نبود بگیرید و ان مسدود شدن کاربری اینجانب

گفتگوی دوستانه از این قرار است” پاسخ به یک سوال ساده” در قسمت تالار در بخش جانشینی

جواب سخنان شما در بالا داده شد .لطفا بخوانیدش …..

ومن الله التوفیق

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 50)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.