Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › ادعای مسخره تحدی
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10477شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10478ودر مورد ایات اول سوره تحریم که گفتی خنده ات میگیرد باید هم خنده ات بگیرد چون مصداق این ایه هستی
فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضاً وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ بقره10
کاکل بابا بحث در مورد تحدی بود مثل اینکه!!!در ضمن به چی این ایه خنده ات میگیرد؟
پارتی بازی؟؟؟؟در این ایه همچین چیزی اومده؟؟؟؟به نظر شما
از دیدن این هم خنده ات میگیرد(الفیل، ما الفیل، و ما ادراک ما الفیل، له ذنب و بیل و خرطوم طویل.)از مسیلمه جدت هست!!!!!!!
همان سعادتی که در این ایه است!!!(اگر داشته باشد این ایه فیل مسیلمه) در ضمن ایه اول سوره تحریم داستانی را نقل میکند وایا مسیلمه در این ایه فیل با خرطوم طویل ایا این فیل واقعی بوده است یا مال مسیلمه بوده است یا مال کس دیگری؟؟؟؟؟!!!!!!!یا این حرف که که فیل دارای خرطوم است ایا نیازی به گفتن دارد ایا به این هم ایرادی داری یا خیر؟؟؟؟ببین تو داری از مسیلمه ای دفاع میکنی که همچین حرفهای پیش پا افتاده ای زده!!!!!!!!!
گفته ای/ اما در مورد همان نوشته که گفته اید شما حتی قواعد دستور زبان را رعایت نکرده ای
اولا این خودش زیبایی دارد
دوما بالفرض سخن شما درست
من قواعد را رعایت میکنم
بعد شما ایراد دیگه ای میگیری اونو هم بر طرف میکنم
بعدش میخای چکار کنی؟
جواب/ خب اصل بحث همین جاست به حرفهای غیر قران میتوان ایراد گرفت(شما تلاشت را بکن ببینیم جمله ات به جایی میرسه که هیچ اشکالی نداشته باشه) ونویسنده اش را رسوا کرد(مثل شما) اما به حرف قران نمیتوان ایراد گرفت چه از نظر فصاحت وچه از نظر بلاغت وبه جز رسول الله(وما ینطق عن الهوی-ان هو الا وحی یوحی)که از طرف خدا گفته است شخص یا اشخاص دیگر همچین ویزگی را نداشته اند که نتوان به حرفهایشان ایراد گرفت یا اینده را درست پیش بینی کرده باشند
ودر ضمن این کتاب را هم بخوان(قران کتابی شگفت انگیز
این هم لینک دانلودش
http://www.aqeedeh.com/view/book/579/قرآن-کتابی-شگفت-انگیز/)
خدایا کسانی که با دینت دشمنی میکنند اگر قابل هدایت هستند هدایت کن واگر قابل هدایت نیستند هلاکشان بگردان یا سگی بد تر از خودشان بر انها مسلط کن
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته
ابن تیمیه72
a-s-n
m-r-v
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10481با سلام خدمت برادرم من برای شما ایمیلی فرستادم بخوانید و جوابم را بدهیدابن تیمیه72
a-s-n
m-r-v
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10482با سلام خدمت برادر گرامی ابن تیمیه .از زحماتی که در این سایت می کشید کمال تشکر و قدردانی را دارم .
و ایمیل شما به من نرسیده است .
ایمیل بنده [email protected] می باشد در خدمت شما هستم .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10483با سلام .اینکه گفته ای (آقا جان شوخیت گرفته یا ما را مسخره کردی با این جوابات؟)
پاسخ من : شما با طرح سوالاتی که کرده ای خودت را به سخره گرفته ای و جوابهایی که من داده ام قضاوت با خوانندگان می باشد .
اینکه گفته ای (چه مسخره!!! مسیلمه هرچی پیرو داشت یا میخاست جمع کند که شما کشتید!)
پاسخ من : پیامبر اسلام چون از طرف خداوند بود و خداوند هم فرموده (وَاللَّـهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ) حتی در زمانی که تنها در مکه بود تمام مشرکین مکه نتوانستند پیامبر را بکشند .
اینکه گفته ای (قتل عام مرتدین در زمان چهار خلیفه اول که همه از آن باخبرند)
پاسخ من : چندین بار گفتم که شما عالم نیستی .
فقط در زمان خلیفه ی اول با مرتدین و پیروان مسیلمه کذاب جنگ اتفاق افتاد .
اینکه گفته ای (اما بحث من سخن دیگریست که امثال شما نمیفهمند)
پاسخ من : حتما مثل قفلو !!
اینکه گفته ای (من میگویم آیات زیادی برای تحدی با قرآن سروده و آورده شده است که مسلمانان با دلایل بی معنی رد میکنند)
اینکه گفته ای (اولا به نظر شما کتابی مانند بوستان سعدی یا دیوان حافظ برای سعادت بشری خوب نیست؟خوب آن هم تخدی)
پاسخ من : به درد شب چله زیر کرسی که تخمه بشکنید می خورد !
اینکه گفته ای (دعوای محمد و پارتی بازی خدا برای او را میگیوم)
پاسخ من : شما که قبلا می گفتی که خود پیامبر قران را ساخته است حالا می گویی خدا پارتی بازی کرده ؟!!!!
اینکه گفته ای (نمیخواهم روی این مسائل بحث کنم)
پاسخ من : حالا که جواب خود را با استدلال گرفته ای به مغلطه بازی افتاده ای پس روی چه موضوعی میخواهی بحث کنی ؟؟
اینکه گفته ای (اولا این خودش زیبایی دارد)
پس احدو و صمدو و …. اضافه کن تا این زیبایی دو چندان شود و کوس رسوایی شما بیشتر شنیده شود .
در پایان از خوانندگان محترم میخواهم علاوه بر پاسخ های من به پاسخهایی که برادر ابن تیمیه در همین تاپیک داده است و خیلی محققانه و مستند می باشد مراجعه و مطالعه نمایند .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10493سلامشما اینقدر نوشتی خود سرو ته سخنانت را فهمیدی؟؟
تمام حرفت این بود که مثل قرآن باشد
خب قرآن چه دارد؟ جز خطا و اشتباه و ……….
میگی مثل قرآن داستان سخن فرعون را بگوید
اصلا شما ثابت کن موسی بوده است و یا رامسس دوم یا مرنپتاح غرق شده اند تا من داستان سخنش را بگویم
چرا حرف مزخرف میگویی؟
فردوسی هم داستان سخن زال با سیمرغ را بیان کرده است
این یعنی شاهنامه خیلی کتاب مهمیه!!!!
جمع کن این چرندیات رو
یا میگی مثل قرآن پیش گویی و اعجاز داشته باشه!!
آخه کدام اعجاز و پیشگویی!
گفتی زوجیت عمومی!!
این مثلا اعجازه!
این خطا است نه اعجاز
همه چیز که زوج نیستند
پروتون ها و الکترونها زوجند اما نوترونها تک هستند
باکتری های تک جنس
و……….
این از دست تک جنس ها بسیار پیدا میشو که داستان زوجیت عمومی را کاملا نقض میکند
یا بحثی که در تاپیک دیگر با همین آقای عبدالله دارم در مورد “اذا بلغ مطلع الشمس”
که میگه ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسید که سرتاسر ایراد علمی است نه اعجاز
هزار بار هم برای این جناب عبدالله توضیح دادم اما گویا قصد فهمیدن ندارند
میگویم “مطلع” بر وزن “مفعل” و ظرف زمان و مکان است
اندازه ….. نمیفهمد و باز میگوید “سلام هی حتی مطلع الفجر” اینقدر عقل و شعور ندارد که من گفتم ظرف زمان هم هست
یعنی معنی آیه میشود (تارسیدن “زمان” سحر)
و مطلع در عبارت “اذا بلغ مطلع الشمس”
که ظرف مکان است و میشود محل طلوع خورشید.
و آیه بطور وضوح خطای علمی دارد
ما حالا صد مرتبه به این عبدالله و شما توضیح دهیم تعصب شما نمیگذارد بفهمید
حالا باز داد بزن از جنبه علمی و ادبی و …. تحدی دارد
شما جنبه علمی اش را بیخیال شو
شما میگی به قرآن نمیشه ایراد گرفت (هرچند اگر کتاب 23 سال و تولدی دیگر رو میخوندی اشتباهات ادبی قرآن رو هم میدیدی) اما من قبول میکنم که از لحاظ ادبی خوبه!
من گفتم یک ادیب آیه ای مینویسد برای تحدی
خب شما ایراد هم میگیرد
بعد آن ادیب آن ایراد را برطرف میکند
و سوره جدیدی میگوید
حالا سخن شما چیست؟
به سوره جدید که نمیتوانید ایراد بگیرید چون ایرادش برطرف شده است
بالفرض بازهم یک ایراد دیگر بگیرید
بازهم وی ایرادش را برطرف میکند
اینبار دیگر باید بپذیرید که تحدی شکست خورده است
جواب این سوالات را بده و مغلطه و طولانی نویسی نکن
گفتی:”خب اصل بحث همین جاست به حرفهای غیر قران میتوان ایراد گرفت(شما تلاشت را بکن ببینیم جمله ات به جایی میرسه که هیچ اشکالی نداشته باشه) ونویسنده اش را رسوا کرد(مثل شما) اما به حرف قران نمیتوان ایراد گرفت”
آره عزیزم به حرف من ایراد گرفته میشه. خب من ایراد رو برطرف میکنم.
فراموش نکن قرآن گفته اگر تمام جن و انس جمع بشوند نمیتوانند مانند قرآن بیاورند
اما دیدیم با کمک یک ادیب و چند مسلمان که ایراد بگیرند قضیه تحدی جواب داده میشود
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10494با سلام خدمت برادرم
abdullah1990
من به همون ایمیلی که در سایت وارد کرده بودین ایمیل فرستادم!وبه این ایمیلتان
[email protected]
هم همون ایمیل را فرستادم.
دوباره ملاحظه بفرمائید و جوابم را بدهید.
با تشکر
ابن تیمیه72شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10495.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10496جواب حرفهات مورخه 18/7/93اینجاست
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2279
موفق باشید
ابن تیمیه72
a-s-n
m-r-v
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10532با سلام .اینکه گفته ای (نمیفهمد و باز میگوید “سلام هی حتی مطلع الفجر” اینقدر عقل و شعور ندارد که من گفتم ظرف زمان هم هست
یعنی معنی آیه میشود (تارسیدن “زمان” سحر)
و مطلع در عبارت “اذا بلغ مطلع الشمس”
که ظرف مکان است و میشود محل طلوع خورشید.)
پاسخ من : چرا مغلطه بازی می کنی ؟؟
چون با حرف خودت در تله گیر افتاده ای میایی در قسمت هی حتی مطلع الفجر قبول می کنی که مطلع ظرف زمانی است ولی در مطلع الشمس می گویی ظرف زمانی نیست !!
با چه دلیلی این را می گویی ؟؟
با عقل ناقص خودت ؟؟
اینکه گفته ای (ما حالا صد مرتبه به این عبدالله و شما توضیح دهیم تعصب شما نمیگذارد بفهمید)
پاسخ من : خود شما چون تعصب داری یک موضوع خیلی روشن را با فریب کاری میخواهی به دلخواه خود ترجمه کنی در حالی که گفته بودی (“مطلع” یعنی چه؟ یعنی محل طلوع خورشید
مطلع بر وزن “مغعل” است و اگر دانشش را داشته باشید باید بدانید که ظرف مکان و زمان است)
پاسخ من : خداوند بخواهد کسی را رسوا کند به دست خودش رسوا می کند .
با همین گفته ی خود شما پس مطلع الشمس با ظرف زمانی می شود وقت طلوع خورشید .
و همچنین آیه 5 سوره قدر را می گذارم تا بیشتر شیر فهم شوی :
(سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ) (ترجمه :شبی است سرشار از سلامت تا طلوع سپیده!)
اگر با ترجمه ی شما بخوانیم می شود (شبی است سرشار از سلامت تا محل طلوع سپیده!!!!)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11301.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #11464. -
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
خوب آن هم تخدی
یا اصلا کتب شیمی و فیزیک بشر را به علم و تکنولوژی و آسودگی برده است یا بندگی و بردگی آیات قرآن!!!
یا مثلا آیه اول سوره تحریم که همه جا داستان خنده دارش را مثال میزنم
کدام گام را برای سعادت بشری برداشته است؟؟؟ دعوای محمد و پارتی بازی خدا برای او را میگیوم
جواب/شما بفرما سعادت کتاب حافظ وسعدی برای ما چیست یا چه هنری کرده اند؟جز اینکه تخیلاتشان به زبان اورد اند یا ما را از چه واقعه ای در اینده با خبر ساخته اند
خب اینجا هم با حافظ تحدی شده و حتی اشعارش از دیوان حافظ هم قوی تر است
http://www.aqeedeh.com/view/book/906/گفتگویی-با-حافظ/
ولی کسانی که خواستند با قران تحدی کنند دیدی که جملاتشان چطور پیش پا افتاده و دور از فصاحت بوده که پیروانشان در اینده هم رویشان نشده انها را تکرار کنندو حرفهایشان به زباله دان تاریخ سپرده شده است
یا در مورد کتاب های فیزیک و شیمی
اولا این کتابها واین علوم در طول تاریخ تصحیح شده اند ومطالب تازه تری به انها اضافه شده است ومطالب قدیمی تر الان بی فایده شده اند ولی حرفای قران همچنان تر و تازه است وهیچ وقت کهنه نمیشود
ثانیا این کتب فیزیک وشیمی فقط در حیطه ی خود بکار می ایند وایا همین کتب در مورد حل مشکلات روحی و ارامش دادن به ما بکار می ایند یا خیر؟؟؟؟؟(به قول شما که مفیدند!!!!)
ثالثا در مورد قران(از طرفی شما باید به معجزات علمی و پیشگوییهای آن دقت داشته باشید و چنین چیزی را در هیچ کتابی نمی توانید بیابید که هزارو چهارصد سال قبل چنین مسائلی داشته باشد. آیاتی از قرآن منطبق بر قواعد علمی امروز است مانند جاذبه عمومی، آفرینش جهان، حرکت زمین، حرکت منظومه شمسی، زوجیت گیاهان، زوجیت عمومی، علل نزول باران و غیره. این حقایق در گذشته برای بشر ناشناخته بوده و برخی از موارد آن هم چنان مجهول است ببین قران از همه علوم بحث کرده اما باز موضوعش علم خاصی نیست بلکه همه ی علوم را در بر میگیرد)