ادامه ادعای مسخره تحدی-ودرپاسخ به آقای اسلام!!مورخه۱۸/۷/۹۳

Home انجمن ها گفتگوی ازاد ادامه ادعای مسخره تحدی-ودرپاسخ به آقای اسلام!!مورخه۱۸/۷/۹۳

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  ابن تیمیه72 در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 16)
  • نویسنده
    با سلام خدمت دست اندرکاران سایت اسلام ودیگر دوستان عزیز
    اقایی به اسم آقای اسلام(در واقع کافر!!!!!)ادعایی(فقط ادعا)کرده بودند که بحث تحدی قران با مخالفین حرف مسخره ای هست(نعوذبالله) که قران مطرح کرده
    واصل بحث اینجاست
    http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277
    وچون اونجا تایپکها داشت کوچیک میشد ادامه بحث را اینجا میگذارم تا خوانندگان عزیز در مطالعه نوشته ها دچار مشکل نشوند
    اقای کافر باز حرفهایی(هر چند پیش پا افتاده)زدند که باز بی سوادیشان را مشخص کردند
    که انشاءالله بی جواب نخواهند ماند
    ایشان فرموده اند!!!!!/

سلام

شما اینقدر نوشتی خود سرو ته سخنانت را فهمیدی؟؟

تمام حرفت این بود که مثل قرآن باشد

خب قرآن چه دارد؟ جز خطا و اشتباه و ……….

میگی مثل قرآن داستان سخن فرعون را بگوید

اصلا شما ثابت کن موسی بوده است و یا رامسس دوم یا مرنپتاح غرق شده اند تا من داستان سخنش را بگویم

جواب/ چه زیبا فرموده قران کریم

إِنَّ أَنكَرَ الْأَصْوَاتِ لَصَوْتُ الْحَمِيرِ لقمان19

( قَالُوا سَلاماً)فرقان63

و واقعا به جاست که با مردم به اندازه عقلشان صحبت کرد(کلّم الناس علی قدر عقولهم)

جناب کافر شما که اول نوشتین سخنان ما به خاطر زیاد بودن باعث نگرفتن مطلب شده است(هر چند خطاب به من گفتین)وشما مثل اینکه نفهمیدین حرفهای ما را!!!

گفتی/ تمام حرف ما این بوده که مثل قران باشد

جواب/چرا حرف تو دهن من میگذارین

اول میگین متن طولانی بوده(وشما نفهمیدین مثل اینکه حرف ما را)

این حرف من بود در تاریخ16/7/93(مخاطب این مبارزه طلبی، جن و انس یعنی همه جهانیانند. از این آیه به خوبی استفاده می‎شود که ابعاد اعجاز قرآن اختصاص به فصاحت و بلاغت و زبان خاص آن که زبان عربی است نداشته و از جهات مختلف مطرح است؛ و گرنه دعوت به مقابله غیر عرب با یک کتاب عربی بی‎تناسب است. لازم به توضیح است که هم آوردی خواستن (تحدی) در آن نیست که سخنی همسان و همانند سخن خدا بیاورند به گونه‎ای که در شیوه‎ی بیان و نحوه‎ی تعبیر کاملاً همانند باشد، بلکه مقصود از «تحدی» آوردن سخنی است که هم چون قرآن از نظر معنویت دارای جایگاهی ارجمند و والا بوده و در درجه‎ی اعلای بلاغت و فصاحت قرار گرفته باشد؛ سخنی توانا و قدرتمند، رسا و گویا، با محتوایی بلند و متین و استوار باشد) من کی گفتم باید مثل قران باشد ومن حرف جناب میسلمه(که خیلی دوستش داری!!)را رد کردم که دقیقا حروف قران را بکار برده بودبا تحریف چند کلمه و جایگزینی کلمات دیگر!!!!!بلکه کل حرف من این بود که از نظر فصاحت بلاغت پشی بینی اینده و….مثل قران هیچ کتابی نبوده ونیست وشما بیا ثابت کن که یکی از این پشی بینیهای قران غلط از اب ردامده باشد که شما هم چین کاری نکردین

وگفتین/قران چه دارد جز اشتباه وخطاو…….

جواب/ومن از شما خواسته بودم که یکی از اشتباهات قران را برای ما بیان بفرمائید کهشما خودتان را زدین به کوچه علی چپ!!!!!!

و گفتی/ شما (خطاب به من)میگویی قران داستان سخن فرعون را میگوید ودر ادامه گفتی شما(باز خطاب به من)بیا ثابت کن که موسی بوده یا رامسس و…..

جواب/لا حول ولا قوه الا بالله خب بی سواد اول میگی من(ابن تیمیه)گفتم داستان فرعون بوده و باز از من(ابن تیمیه)میخوای ثابت کنم که موسی بوده!!!!!!!وشما اگر خلاف داستان قران را سراغ داری برای ما بیان کن وحرف قران را رد کن حالا که شما به قرا ن اعتقادی ندارین خب از نظر عقلی(البته اگر داشته باشین!!!)بهت میگم حکم وحرف قران در حالت عادی صحیح است مگر اینکه خلافش ثابت شود وشما اگر دلیلی بر خلاف حرف قران دارین هاتو برهانکم ان کنتم صادقین(بقره111)

ودر ضمن کل حرف من این نبود!!!

بلکه حرف من این بود(از طرفی شما باید به معجزات علمی و پیشگوییهای قرآن دقت داشته باشید و چنین چیزی را در هیچ کتابی نمی توانید بیابید که هزارو چهارصد سال قبل چنین مسائلی داشته باشد. آیاتی از قرآن منطبق بر قواعد علمی امروز است مانند جاذبه عمومی، آفرینش جهان، حرکت زمین، حرکت منظومه شمسی، زوجیت گیاهان، زوجیت عمومی، علل نزول باران و غیره. این حقایق در گذشته برای بشر ناشناخته بوده و برخی از موارد آن هم چنان مجهول است.

اعجاز در پیشگویی‏های تاریخی مانند غلبه روم بر ایران‏.

اعجاز در بیان رخدادهای تاریخی پیشین.

یعنی بُعد دیگر اعجاز قرآن بیان حوادث گذشته است؛ در قرآن مجید حوادثی را مییابیم که ثبت و ضبط آن ازطریق عادی ممکن نبوده است؛ مثلاً چه کسی هنگام غرق شدن فرعون و لشکریانش در کنار او بود تا ببیند فرعون درآن لحظات چه میگفت تا آن را ثبت و ضبط نماید؟ ولی قرآن مجید این گونه نکات را بیان میکند که خود از اعجازقرآن است. بعد دیگر اعجاز قرآن، اعجاز علمی آن است که دامنه‏ای بسیار گسترده دارد.

)که شما تحریف کردین انطباق ایات قران با جاذبه عمومی-افرینش جهان-حرکت منظومه شمسی-علل نزول باران و.و.و.و.و…… را عمدا یا سهوا نادیده گرفتین وخلاف ایات قران را برای ما ثابت نکردین!!!!!حالا چرا؟؟؟؟؟سوالیه که از شما باید پرسید.

گفته ای/ چرا حرف مزخرف میگویی؟

فردوسی هم داستان سخن زال با سیمرغ را بیان کرده است

این یعنی شاهنامه خیلی کتاب مهمیه!!!!

جمع کن این چرندیات رو

یا میگی مثل قرآن پیش گویی و اعجاز داشته باشه!!

آخه کدام اعجاز و پیشگویی!

جواب/مزخرف؟؟؟!!!!من مزخرف میگویم کدام حرفم مزخرف بود اون وقت؟؟؟؟؟؟یا شما کدام حرف قران را یا حرفهای من را رد کردین که مزخرف بودن حرفهای مارا ثابت کنین؟؟؟هیچ کدام!!!(حالا خودت قضاوت کن کی مزخرف میگه)

گفتی/ فردوسی هم داستان سخن زال با سیمرغ را بیان کرده است

این یعنی شاهنامه خیلی کتاب مهمیه!!!!

جمع کن این چرندیات رو

جواب/خب جناب نادان زندیق مگه شما نگفته بودین(برای کم ارزش جلوه دادن قران)که کتب حافظ و سعدی مگر برای بشر سعادت ندارن ووقتی جواب شنیدی!!! اینجا فردوسی و شاهنامه اش را مثال میزنی چون یه داستان نقل کردند پس باید کتب مهمی باشند اخه مرد نامومن!!!من کی گفتم که کتب شعر حافظ یا سعدی یا غیره مهم هستند حرف من این بود که(البته در جواب شما)اتفاقا کتب شعر مثل اشعار سعدی و حافظ و…..سعادتی برای ما ندارند وبه راحتی میتوان با انها تحدی کرد وجوابشان را داد مثل کتاب ایت الله برقعی در جواب حافظ (http://www.aqeedeh.com/view/book/906/گفتگویی-با-حافظ/%5B/url“>)

عین حرفته در16/7/93(اولا به نظر شما کتابی مانند بوستان سعدی یا دیوان حافظ برای سعادت بشری خوب نیست؟

خوب آن هم تخدی)وما هم جواب دادیم بهت که این کتب چه سعادتی دارن برای ما جز اینکه تخیلاتشان را به زبان اورده اند وکتاب گفت گویی با حافظ را خواندین از ایت الله برقعی یا خیر؟؟؟؟؟؟

وگفتی/ یا میگی مثل قرآن پیش گویی و اعجاز داشته باشه!!

آخه کدام اعجاز و پیشگویی!

جواب/خب مثل اینکه حرف بنده را نفهمیدین(چون به اندازه عقلت باهات حرف نزدم!!!) من گفتم که تحدی چند نوع است

1. تحدی به آورنده‎ی قرآن. 2. تحدی به فصاحت و بلافت. 3. تحدی به هماهنگی و عدم اختلاف. 4. تحدی به خبرهای غیبی. دامنه‎ی تحدی

ببین یکی از انواع تحدی دادن خبرهای غیبی مثل قران است که تا حالا هیچ شخصی یا کتابی پیدا نشده که مثل قران پیش بینی هایش درست از اب درامده باشد(اگر شما خلاف این را سراغ داری هاتوبرهانکم)

وپیش بینی های قران را اینجا ببین

http://www.quranology.com/farsi/pishbinihaye-koran.htm

واینجا

http://miraclesofthequran.persianblog.ir/tag/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86

واگر خلاف حرفهای قران را سراغ داری برای ما بیان کن

ویا شخصی را معرفی کن که مثل قران پیش بینهایش کلا درست از اب درامده باشد(به جز رسول الله ص که از طرف خدا حوادث را پیش بینی کرده است)

وگفتی/اخه کدام اعجاز و پیشگویی

جواب/پیش گوییهای قران لینکش را بهت دادم برو مطالعه کن واگه توانستی خلافش را برای ما ثابت کن

واعجاز قران را هم اینجا ها ببین
      http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%B2_%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86

سایت اعجاز علمی قران

1-اعجاز علمی قران در مورد انجیر وزیتون(که باعث مسلمان شدن دانشمند زاپنی شد)
      http://www.rohama.org/fa/content/214
      2-چهارده اعجاز علمی قران
      2-1=جاذبه ی زمین
      مرسلات/ 25- يس / 38
      2-2=. حركت انتقالي زمين [ گردش زمين به دور خورشيد]
      نمل/ 88- طه / 53- ملك/15
      2-3= انبساط عالم
      ذاريات/ 47-
      2-4= ستونهاي نامرئي ( جوّ كره ي زمين)
      رعد/ 2 – لقمان / 10
      2-5= حركت ستارگان
      انبياء/33
      2-6= حركت خورشيد
      یس/38
      2-7= زوجيت گياهان
      : شعرا/ 7 – لقمان/10
      2-8= تسخير فضا
      الرحمن/33)
      2-9= موجودات زنده در جهان بالا
      شوري 29
      2-10= همبستگي آسمان و زمين
      انبياء / 30
      2-11=. توده هاي گاز
      فصلت / 11
      2-12= برخورد الكتريسيته
      اعراف / 137
      نور/ 43
      2-13= نبودن اكسيژن در بالاي جو
      انعام 125
      2-14= كروي بودن زمين
      اعراف / 137
      و توضیح مفصل این موارد در اینجاست
      http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=127386

3- تزیین آسمان با ستارگانإِنَّا زَیَّنَّا السَّمَاء الدُّنْیَا بِزِینَةٍ الْکَوَاکِبِ (الصافات‏/ 6)؛

4-
      فَلَا أُقْسِمُ بِمَوَاقِعِ النُّجُومِ وَإِنَّهُ لَقَسَمٌ لَّوْ تَعْلَمُونَ عَظِیمٌ (واقعه/ 75 و 76)؛

5-
      وَالشَّمْسُ تَجْرِی لِمُسْتَقَرٍّ لَّهَا ذَلِکَ تَقْدِیرُ الْعَزِیزِ الْعَلِیمِ وَالْقَمَرَ قَدَّرْنَاهُ مَنَازِلَ حَتَّى عَادَ کَالْعُرْجُونِ الْقَدِیمِ لَا الشَّمْسُ یَنبَغِی لَهَا أَن تُدْرِکَ الْقَمَرَ وَلَااللَّیْلُ سَابِقُ النَّهَارِوَکُلٌّ فِی فَلَکٍ یَسْبَحُونَ (یس/ 38ـ40)؛

6-
      وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِیَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِی أَتْقَنَ کُلَّ شَیْءٍ إِنَّهُ خَبِیرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ (نمل/ 88)

7-
      اللّهُ الَّذِی رَفَعَ السَّمَاوَاتِ بِغَیْرِ عَمَدٍ تَرَوْنَهَا ثُمَّ اسْتَوی عَلَى الْعَرْشِ وَسَخَّرَ الشَّمْسَ وَالْقَمَرَ کُلٌّ یَجْرِی لأَجَلٍ مُّسَمًّى یُدَبِّرُ الأَمْرَ یُفَصِّلُ الآیَاتِ لَعَلَّکُم بِلِقَاء رَبِّکُمْ تُوقِنُونَ (رعد/ 2)؛

8-
      فَلْیَنظُرِ الْإِنسَانُ إِلَى طَعَامِهِ أَنَّا صَبَبْنَا الْمَاء صَبًّا ثُمَّ شَقَقْنَا الْأَرْضَ شَقًّا فَأَنبَتْنَا فِیهَا حَبًّا وَعِنَبًا وَقَضْبًا (عبس/ 24ـ 28)؛
      وتوضیح مفصل این ایات وبررسی انها هم اینجا
      http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920726000283
      9-بررسی اعجاز علمی قرآن در زندگی اسرار آمیز عنکبوته

10-اعجاز علمی قرآن در شیوه نگهداری گندم

11-بررسی علمی برخی از آیات نجومی قرآن

12-قرآن و علم شیمی

13-بررسی اعجاز علمی قرآن در بیان لقاح گیاهان و ابرها

14- انگشت نگاری در قران

15- جدایی قاره ها در قران

16- سبزینه(کلروفیل)در قران

17- سیاه چاله ها و مرگ ستاره ها در قران

18- اتمسفر زمین در قران

19- اشاره قران به تقسیم سلولی

20- اشاره قران به متراکم شدن زمین

وکل این مطالب زمانی صادر شده که هیچ علمی در مورد اینها نبود وبعدها کشف شدند در حالی که قران هزار چهارصد سال پیش اینها را پیش بینی کرده بود

وهم چنین در پاسخ به دو سؤال مطرح شده

الف ـ بازگشت به قرآن چگونه می تواند پاسخگوی جدّی مشکلات و مسائل امروزی باشد ؟
      ب ـ چه نیازی به قرآن هست و چه انتظاری از آن می رود

http://www.tabatabaie.net/index.php?option=com_content&view=article&id=120&catid=37&Itemid=97
      ودر دفاع از قران

وگفتند عاقل را اشارتی کافیست!!!!!!

گفته ای/یا بحثی که در تاپیک دیگر با همین آقای عبدالله دارم در مورد “اذا بلغ مطلع الشمس”

که میگه ذوالقرنین به محل طلوع خورشید رسید که سرتاسر ایراد علمی است نه اعجاز

هزار بار هم برای این جناب عبدالله توضیح دادم اما گویا قصد فهمیدن ندارند

میگویم “مطلع” بر وزن “مفعل” و ظرف زمان و مکان است

اندازه ….. نمیفهمد و باز میگوید “سلام هی حتی مطلع الفجر” اینقدر عقل و شعور ندارد که من گفتم ظرف زمان هم هست

یعنی معنی آیه میشود (تارسیدن “زمان” سحر)

و مطلع در عبارت “اذا بلغ مطلع الشمس”

که ظرف مکان است و میشود محل طلوع خورشید.

و آیه بطور وضوح خطای علمی دارد
      ما حالا صد مرتبه به این عبدالله و شما توضیح دهیم تعصب شما نمیگذارد بفهمید
      جواب/بابا روحیه بابا اعتماد به نفس هر ادم عاقلی اگه مناظره ات را با برادر
      Abdullah1990
      مطالعه کرده باشد که باید به سوادی تو هزاران بار خندیده باشد!!!!!
      وجوابهای برادر
      Abdullah1990
      را کافی میدانم برات

گفته ای/ حالا باز داد بزن از جنبه علمی و ادبی و …. تحدی دارد

شما جنبه علمی اش را بیخیال شو

شما میگی به قرآن نمیشه ایراد گرفت (هرچند اگر کتاب 23 سال و تولدی دیگر رو میخوندی اشتباهات ادبی قرآن رو هم میدیدی) اما من قبول میکنم که از لحاظ ادبی خوبه!
      جواب/کل تایپکهایی که درباره اعجاز علمی قران برایت گذاشم بخوان وبعد اگه توانستی بیا رد کن
      گفتی /جنبه علمی را بی خیال شو
      جواب/خب نمیشه بی خیال شد میدونی چرا؟؟چون اعجاز علمی قران در مورد مسائل مختلف یکی از اقسام تحدیه ویا پیش بینی های قران از اینده که مصداقش موجود نیست در طول تاریخ(که شخصی یا کتابی اینطور مثل قران تمام پشی بینی هایش درست از اب درامده باشد) اگه شما سراغ داری هاتو برهانکم
      وگفتی /کتاب 23سال وتولدی دیگر را بخوان(خطاب به من) ما که تو انترنت سرچ کردیم همچین کتابی پیدا نشداز کی هست حالا
      جواب/حالا که به ما معرفی کردی این کتاب را من هم توصیه میکنم این کتابها را هم بخوان
      1-قران کتابی شگفت انگیز از گری میلر
      http://www.aqeedeh.com/view/book/579/قرآن-کتابی-شگفت-انگیز/
      2-در پاسخ به دو سؤال مطرح شده

الف ـ بازگشت به قرآن چگونه می تواند پاسخگوی جدّی مشکلات و مسائل امروزی باشد ؟
      ب ـ چه نیازی به قرآن هست و چه انتظاری از آن می رود

http://www.tabatabaie.net/index.php?option=com_content&view=article&id=120&catid=37&Itemid=97
      3-ودر دفاع از قران

گفته ای /من گفتم یک ادیب آیه ای مینویسد برای تحدی

خب شما ایراد هم میگیرد

بعد آن ادیب آن ایراد را برطرف میکند

و سوره جدیدی میگوید

حالا سخن شما چیست؟

به سوره جدید که نمیتوانید ایراد بگیرید چون ایرادش برطرف شده است

بالفرض بازهم یک ایراد دیگر بگیرید

بازهم وی ایرادش را برطرف میکند

اینبار دیگر باید بپذیرید که تحدی شکست خورده است

جواب این سوالات را بده و مغلطه و طولانی نویسی نکن

جواب/خب کاکل بابا مثل اینکه نگرفتی مطلب رو

حالا یه جور دیگه بهت میگم

اولا/خودت اعتراف کردی که به حرف دیگران میشه ایراد وانتقادی وارد کرد وطرف هی باید گافش را تصحیح کند ولی در مورد قران همچین امکانی وجود ندارد یعنی نمیتوان به ان ایرادی گرفت چه از نظر فصاحت ویا اینکه پیش بینی های قران را رد کرد یا خلافش را ثابت کرد

ثانیا/حتی یک حرف از حروف قران را جابه جا کنی وزن و نظم ایاتش بهم میخورد ولی در مورد کتب دیگر میتوان همچین کاری را انجام داد بدون اینکه نظم متن کتاب بهم بخورد

ثالثا/کسانی که خواستند مثل قران ایاتی را بیاورند رسوا شدند وحرفهایشان به زباله دان تاریخ سپرده شد

رابعا/و کسی هم پیدا نمیشود مثل قران اینقدر اینده را درست پشی بینی کرده باشد بدون اینکه حتی یکی از انها غلط از اب درامده باشد اما کسان دیگر مثل نوستر اداموس دیدی که چطور رسوا شدند

نمونه ای ازحرفهای مسیلمه کذاب در تحدی با قران وجواب ان(انا اعطيناك الجواهر، فصل لربك وهاجر، ان شانئك هو الكافر. علاوه بر اين كه روش آن را از سورة كوثر دزديده و از كلمات اين سوره نيز كاملاً استفاده كرده (انا اعطيناك، فصل لربك، ان شانئك) با تعويض بعضي از كلمات‌، معاني آن‌را به حضيض ذلت و بي‌مايگي كشانده و بشدت نزول داده است‌. تمامي فقرات اين جملات‌، بر اثر تعويض كلمات آن‌، به مشكل برخورده و معاني در هم و برهمي ساخته‌، كه جاي تعجب است‌. واقعاً چگونه مسيلمه اين جملات را در مقابل سورة كوثر ارائه داده است‌؟! بايد پرسيد: منظور از “الجواهر” چيست‌، و “ال‌” آن چه وجهي دارد; اگر منظور از “جواهر” سنگهاي قيمتي و يا به تعبير ديگر امكانات مادّي باشد، چه احتياج به مهاجرت است (وهاجر) و آن چه ارتباطي به تكفير دارد! اگر مراد امكانات مادّي باشد، آيا بايد در مكان و وطن خود بماند و از امكانات مادي‌، كه وجودش در امر تبليغ بسيار مهم است‌، كاملاً استفاده كرده‌، از عقايد و افكار و نبوت خويش دفاع كند؟ يا مانند كساني‌كه هيچ ندارند، كوچ كرده و در دياري ديگر و به اميد موفقيت مسكن گزينند؟ از طرفي اگر مقصود جواهر باشد، چرا امر به (فصل‌) نماز مي‌شود؟ آيا مال و منال دنيا اين قدر مهم است كه به خاطر آن و به شكرانة آن نماز گزارد، درست مانند كساني‌كه قبله و آرزو و مقصد و هدفشان دنياست و براي رسيدن به آن حاضرند حتي بر ابليس سجده كنند، چرا كه از امر به نماز تأكيد بر اين مطلب استفاده مي‌شود. و اگر منظور از “جواهر” حقايق باشد، باز پرسيده مي‌شود چه ارتباطي بين اين حقايق و هجرت وجود دارد؟ آيا كسي كه حقايقي دارد، بايد آن را آشكار و از آن دفاع كند يا صرفاً هجرت كند و مخالفان را در گمراهي و ضلالت باقي گذارد! از اينها گذشته‌، چه تناسبي با اعطاي خدا و تشنيع كافر وجود دارد و خدا چگونه از مدعي نبوت دفاع كرده است‌؟!
      حال به (ال‌) الجواهر بپردازيم‌: اگر (ال‌) عهد باشد، چيزي در كلام نداريم تا مرجع آن‌را مشخص كند و اگر (ال‌) براي عموم جواهرات باشد، مي‌گوييم اين يك دروغ بسيار بزرگ است‌; چرا كه خدا هيچ‌گاه همه جواهرات را به مخاطب اين جملات (مدعي كاذب نبوت يعني مسيلمه‌) نداده است‌.
      اينها و پرسشهاي بسيار ديگري در كار است كه در برابر اين خزعبلات مطرح مي‌شود، كه مسيلمة كذاب موظف به پاسخگويي آن است‌.)

یا این حرفهای پیش پا افتاده که حتی جوا به ان هم اتلاف وقت است(مثل/ الفیل، ما الفیل، و ما ادراک ما الفیل، له ذنب و بیل و خرطوم طویل.)

اولا/که باید از مسیلمه پرسید ایا این حرف که فیل دارای خرطوم است ایا نیازی به گفتن دارد

ثانیا/ویا اگر در این حرف مسیلمه ما قسمت(ما الفیل)را برمیداریم شما ببینید ایا در نظمش مشکلی پیش می اید(الفیل و ما ادراک ما الفیل و……)خب مسلما خیر

ثالثا/واین را مقایسه کنید با سوره مبارکه فیل در قران(که مسیلمه در جواب همین سوره)الفیل ما الفیل و…..را اورده است)

این هم سوره مبارکه فیل در قران(أَ لَمْ تَرَ کَیْفَ فَعَلَ رَبُّکَ بِأَصْحابِ الْفیلِ1أَ لَمْ یَجْعَلْ کَیْدَهُمْ فی‏ تَضْلیلٍ2وَ أَرْسَلَ عَلَیْهِمْ طَیْراً أَبابیلَ3تَرْمیهِمْ بِحِجارَةٍ مِنْ سِجِّیلٍ4فَجَعَلَهُمْ کَعَصْفٍ مَأْکُولٍ5)

وملاحظه کنید اگر حتی یک حرف را از ایات حذف کنید کل ایه وزن ونظمش از بین میرود

این هم یکی دیگر از برتری های قران بر حرف مخلوقات(که قران حرف خالق و دیگر سخنها حرف مخلوق است)

ورابعا/اشکلات نحوی ودستوری حرفهای مسیلمه که جای خود دارد

وگفتی/ فراموش نکن قرآن گفته اگر تمام جن و انس جمع بشوند نمیتوانند مانند قرآن بیاورند

اما دیدیم با کمک یک ادیب و چند مسلمان که ایراد بگیرند قضیه تحدی جواب داده میشود

جواب/خب قران درست گفته اگه شما سراغ داری که کسی حرفی مثل قران اورده به ما نشان بده

ودر ضمن به این حرفهایم هم توجه داشته باش

تحدی انواعی دارد مثلا ایات در کمال فصاحت وبلاغت باشند-یا پشی بینی هائی کرده باشد از اینده که مصداقش وجود نداشته باشد(وکل پیش بینی های قران درست از اب درامده)

لینک پیش بینی های قران

وپیش بینی های قران را اینجا ببین

http://www.quranology.com/farsi/pishbinihaye-koran.htm

واینجا

http://miraclesofthequran.persianblog.ir/tag/%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86

ولینک کسانی مثل نوستر اداموس که بر خلاف قران تمام پیش بینی هایش غلط از اب درامده است

برای اینکه مطلبم طولانی نشه فقط لینکهایش را واست میگذارم اگه اهل مطالعه باشی

http://intelligent.miyanali.com/4

http://www.bultannews.com/fa/news/114941/%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=9369

http://www.313soldiers.blogfa.com/post-26.aspx

حال شما بیا و ثابت کن که پیشگوییهای قران غلط از اب در امده باشد)

وحرف آخرم

خدایا کسانی که با دینت دشمنی میکنند اگر قابل هدایت هستند هدایت کن واگر قابل هدایت نیستند هلاکشان بگردان یا سگی بد تر از خودشان بر انها مسلط کن

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

ابن تیمیه72

a-s-n

m-r-v

18/7/93

عزیز جان من به این چرندیاتی که گفتی کار ندارم

الکی هم بحثو طولانی نکن

در کل مطلب اینجا بدرد میخورد که گفتیذ:”خودت اعتراف کردی که به حرف دیگران میشه ایراد وانتقادی وارد کرد وطرف هی باید گافش را تصحیح کند ولی در مورد قران همچین امکانی وجود ندارد یعنی نمیتوان به ان ایرادی گرفت چه از نظر فصاحت ویا اینکه پیش بینی های قران را رد کرد یا خلافش را ثابت کرد”

ببین

بفهم

تورو جون همون خدات بفهم

آره من اعتراف کردم به حرفای بقیه میشه گاف گرفت

اما میگم این گاف رو میشه تصحیح کرد بعدش حرف شما چیه؟؟؟

وقتی گاف رو برطرف کردم دیگه تحدی پاسخ داده میشه

فهمیدی یا باز حرفای مسخرتو تکرار میکنی؟

اشتباهات قرآن رو هم مطرح کردم

مثل اعجازی که بیان کردید(زوجیت عمومی) که گفتم اعجاز نیست بلکه خطاست

.
      .
      .
      ای بابا برادر شما که نمی گیری مطلب رو مثل اینکه!!!!!

گفته ای /در کل مطلب اینجا بدرد میخورد که گفتیذ:”خودت اعتراف کردی که به حرف دیگران میشه ایراد وانتقادی وارد کرد وطرف هی باید گافش را تصحیح کند ولی در مورد قران همچین امکانی وجود ندارد یعنی نمیتوان به ان ایرادی گرفت چه از نظر فصاحت ویا اینکه پیش بینی های قران را رد کرد یا خلافش را ثابت کرد”

جواب/من مطلب را از قول شما گفته بودم اول تایپک اول را نگاه کنی می بینی که که من من گفتم

اولا خودتان(یعنی شما=اقای کافر)خودتان اعتراف کردین و……………………

ویه چیز دیگه که میخوام بهت بگم

در کجای فرهنگ لغات امده عموم=کل؟؟؟؟

واگه به این قانع نمی شی

اینها را هم بخوان

ببین هیچ تعارضی در ایات قران نیست

(وفکر کنم فقط زوجیت عمومی مطرح نشده بود بلکه خیلی از موضوعات علمی را از قران بیان کرده بودم{مثل اعجاز علمی قران در مورد انجیر وزیتون- جاذبه ی زمین- حركت انتقالي زمين- زوجيت گياهان- حركت خورشيد- – –– سبزینه(کلروفیل)در قران وخیلی موضوعات دیگه که در تایپک اول این بخش مطرح کردم }که شما زیر سبیلی رد شدین از اون موضوعات!!!!!!!!!ونخواستین(یانتوانستین که فکر کنم درستش همین باشه که نتوانستین جواب بدهید یا ایرادی به اون موضوعاتی که قران مطرح کرده بگیرین!!!!!!!1

در قران زوجیت عمومی مطرح شده

وجواب حرفهای تو هم اینجاست

قرآن و زوجیت عمومی

http://tahoor.com/fa/Article/View/18232

2-

http://www.kqe.ir/component/content/article/76-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C/97-%D8%B2%D9%88%D8%AC%DB%8C%D8%AA-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D9%85.html?directory=74

(وباز هم بهت بگم که تحدی انواعی داره مثلا کلام در اوج فصاحت و بلاغت باشد-واز خبرهای غیبی ما را اگاه کند(بدون حتی یک اشتباه)و…….که قران هر دو این ویزگی را داره وکلام هیچ کس تاحالا مثل قران نبوده)

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

ابن تیمیه72

19/7/93

a-s-n

m-r-v

ببین عزیزم

من خوندم اما شما نمیفهمی

من میگیم یک آیه یک بنده خدا نوشت

و شما فوقش دوتا ایراد گرفتی که نمیدانم اعرابش فلان است و نمیدانم فلان استو…..

آن ایراد برطرف میشود و دوباره همان آیه با اصلاحات به شما مسلمانان عرضه میشو

این بار که نمیتوانید به آن ایراد بگیرد

جون همون خدای داناتون فهمیدی؟؟؟

یعنی این آیه جدید که دیگه عیبی نداره

افتااااااااااااااااد؟

ما از زیر باقی معجزات قرآن رد نشدیم

فقط بنظرمان همه آنها چرند است و حال و حوصله توضیح هم نداریم

اصلا خودتان به آیاتی که رفرنس داده اید نگاه بیاندازید خواهید دید به آنچه اعجاز میگویند اصلا ربطی ندارد

آیه از سایز دخول برای سکس میگوید آیه از فرمول نیوتون!!!!

اگر شما جناب ابن تیمیه همون تعصبی که در مورد تاویل آیات برای علی دارید را برای آن معجزات هم به خرج دهید مطمئنم خواهید دید آن آیات با تاویل های پوچ معجزه شده اند

با سلام
      جناب اقای اسلام (کافر)!!!
      به این حرف من در تاریخ
      19/7/93
      توجه کرده بودین(

جواب/اگر!!!(توجه کن)اگر !!!ادیبان جمع شوند واین کار را بکنند(جواب تحدی قران را بدهند)که مصداقش تا حالا پیدا نشده همچین کاری را بکنند وآنهایی هم که خواستند این کار را بکنند(مثل مسیلمه)دیدی که حرفهاشون چقدر پیش پا افتاده بود ودر واقع باعث رسوایی گویندگان خود شدند

)
      گفتم تا حالا همچین کسی پیدا نشده که توان تحدی با قران را داشته باشد
      واون قسمت را خوب امدی که فرمودین(فقط بنظرمان همه آنها چرند است و حال و حوصله توضیح هم نداریم)
      من هم در اولین جوابم به شما میتوانستم همین جمله شما را بنویسم که به نظر ما کل حرفهایتان چرند است وما هم حال وحوصله توضیح نداریم!!!!!
      آیا این دلیل قانع کننده ائیه به نظر شما(بگو میخوام بدونم)؟؟؟؟؟
      وگفتین خودتان ملاحظه بفرمائیداون ایاتی را که رفرنس داده اید
      برادر من مطالعه کردم برای شما گذاشتم که مطالعه بفرمائید واگه توانستین نقد بکنید
      وماشاءالله نقد شما به حرفهایی که جوابی ندارید به اون حرفها اینه(همه اش چرته وحوصله خواندن ندارید)
      احسنت!!!!!! به این دلیل قاطع و کوبنده!!!!!!!!
      واقعا ماشاءالله!!!!!!!
      ودر پایان
      ودر جواب همین دلایل قاطع!!!!!وکوبنده تان!!!!!!
      فقط میگویم
      سلام{علیکم}
      چون قران کریم فرموده
      (وَإِذَا الْجَاهِلُونَ قَالُوا سَلاماً)فرقان63
      ودر پایان سلامتی شما!!
      موفق باشید
      ابن تیمیه72
      20/7/93
      a-s-n
      m-r-v

میشه خوب هم میشه

مثلا به این آیه توجه کن

“الهم انا نستعینک و نستغفرک و نومن بک و نتوکل علیک”

این آیه جزو قرآن نیست اما باهاش تحدی میکنم

حالا هر ایرادی بگیری درستش میکنم

خب ایراد شما چیست؟

اما درمورد اعجاز هایی که گفتی

یکی از ادعاهایی که در مورد معجزات علمی قرآن مطرح میشود این مسئله است که در قرآن به یکتا بودن اثر انگشت-این واقعیت که اثر انگشت هر انسانی تنها منحصر به او است اشاره شده است. آیه ای که این ادعا از آن اخراج شده است در زیر آمده است:

سوره قیامت آیات 3 و 4

أَ يَحْسَبُ الإِْنْسانُ أَلَّنْ نَجْمَعَ عِظامَهُ
      آيا انسان مي‏پندارد كه استخوانهاي او را جمع نخواهيم كرد؟

بَلى قادِرِينَ عَلى أَنْ نُسَوِّيَ بَنانَهُ
      آري قادريم كه نوک انگشتان او را موزون و مرتب كنيم.

نخست اینکه باید توجه داشت نوک انگشت به دلیل کوچکی و اینکه همیشه قابل دیدن هست همواره بعنوان مقیاسی برای سنجش بکار میرود. مثلا در فارسی بسیار شنیده میشود که میگویند «فلان شخص یک سر انگشت شجاعت ندارد»، یعنی اینکه این آیه به هیچ عنوان در مورد اثر انگشت صحبت نکرده است بلکه در مورد یکی از قسمتهای کوچک بدن صحبت کرده است که الله حتی قادر است آنرا نیز دوباره در روز قیامت بازیافت کند.

دوم اینکه اثر انگشت در نوک انگشتان قرار ندارد، اثر انگشت زیر هر انگشت و روی بند هر انگشت وجود دارد، نوک انگشت اطلاعات خاصی را حمل نمیکند و در انگشت نگاری از آن استفاده نمیشود اگر منظور قرآن انگشت نگاری بود باید از بند انگشت سخن میگفت نه از نوک انگشت.

+

استفاده از اثر انگشت بویژه در میان چینی ها یکی از قدیمیترین تمدن های بشری رایج بوده است و اسناد و مدارک دولتی و اقتصادی آنها همواره با اثر انگشت امضا میشده است و آنها کاملا از این واقعیت که اثر انگشت هر انسانی متفاوت با انسان دیگر است اطلاع داشته اند. قدیمیترین اثر انگشتی که بعنوان امضا استفاده شده است و امروز از آثار باستانی به شمار میرود مربوط به قرن سوم پیش از میلاد یعنی حدود هزار سال قبل از تولد پیامبر اسلام است (منبع +). با این حساب حتی اگر منظور قرآن واقعا اثر انگشت بوده باشد نیز معجزه ای رخ نداده است، انسانهای دیگر بسیار قبل تر از محمد از این واقعیت باخبر بوده اند.

یا پیش بینی مسخره 11 سپتامبر

اشکالاتی که در این دروغ میتوان یافت از این قرار است.

1- دو مرکز اقتصادی تجارت جهانی بزرگترین ساختمانهای جهان نبوده اند، نه از نگر ارتفاع، نه از نگر وزن، نه از نگر حجم نه از نظر مساحت. منبع + +

2- تعداد طبقات مرکز تجارت جهانی 110 طبقه است نه 109 طبقه منبع +

3- تعداد حروف سوره توبه 11135 حرف است نه 2001 حرف.

4- ترجمه آیه کاملاً دروغ است، ترجمه محمد آیتی از این آیه،

سوره توبه آیه 109

أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَى تَقْوَى مِنَ اللّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَم مَّنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىَ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ.

آيا کسی که بنيان مسجد را بر ترس از خدا و خشنودی او نهاده بهتر است ،يا آن کسی که بنيان مسجد را بر کناره سيلگاهی که آب زير آن را شسته باشد نهاده است تا با او در آتش جهنم سرنگون گردد؟ و خدا مردم ستمگر را هدايت نمی کند.

کلمه بُنْيَانَهُ به کلمه «مسجد» در آیه قبلی اشاره دارد، مگر سازمان تجارت جهانی مسجد بوده است که اسلامگرایان اینگونه از این آیه برای گول زدن خلایق استفاده کرده اند؟

سوره توبه آیه 108/p>

لاَ تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا لَّمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَى مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَن تَقُومَ فِيهِ فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَن يَتَطَهَّرُواْ وَاللّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ.

هرگز در آن مسجد نماز مگزار مسجدی که از روز نخست بر پرهيزگاری ، بنيان شده شايسته تر است که در آنجا نماز کنی در آنجا مردانی هستند که دوست دارند پاکيزه باشند ، زيرا خدا پاکيزگان را دوست دارد.

بقیه رو هم بررسی کنم؟

abdollah1990
      کاربر
      با سلام .

1- تمام شبهاتی که در قسمت دعواهای بی فایده مطرح کردی پاسخ دادم و از خوانندگان می خواهم که حتما مراجعه کنند و مطالعه کنند . http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2269

2- تمام شبهاتی که در قسمت نزول جالب آیات مطرح کردی پاسخ دادم و از خوانندگان می خواهم که مراجعه و مطالعه کنند .
      http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2271

و اینکه گفته ای (مثلا به این آیه توجه کن”الهم انا نستعینک و نستغفرک و نومن بک و نتوکل علیک”این آیه جزو قرآن نیست اما باهاش تحدی میکنم)

پاسخ من : باز هم رفتی از گفته های پیامبر اسلام کپی برداری کردی ؟؟

این از اول دعای قنوت نماز وتر مذهب احناف می باشد خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن .

اینکه گفته ای (حالا هر ایرادی بگیری درستش میکنم خب ایراد شما چیست؟)

پاسخ من : اول ایراد اینست که شما از دعای قنوت نماز وتر مذهب حنفی دزدی کردی . رسوایی از این بالاتر ؟؟

خجالت بکش !!! زشته !!! عیبه !!! میفهمن ها !!!

اینکه گفته ای (یعنی اینکه میدانستند اثر انگشت انسانها با یکدیگر متفاوت است. در چین و بابل باستان و در نوا اسکوشیای کانادا آثار باستانی کشف شده است که نشان میدهد این مردم برای انجام معاملات اقتصادی خود از اثر انگشت بعنوان یک سند استفاده میکردند، تصویر زیر یکی از این موارد است.)

پاسخ من : واقعا هنوز نمی دانی که در 1400 سال قبل هیچگونه دستگاهی وجود نداشته که آثار انکشت افراد را مقایسه کند و تشخیص دهد که متعلق به چه کسی است ؟؟؟

و اگر اختلاف پیش می آمد با چه دستگاهی تشخیص می دادند که اثر انکشت متعلق به چه فردی است ؟؟؟!!!

abdollah1990
      کاربر
      اینکه گفته ای (یا پیش بینی مسخره 11 سپتامبر اشکالاتی که در این دروغ میتوان یافت از این قرار است.)

پاسخ من : شما چندین شبهه در تاپیک دعواهای بی فایده و تاپیک نزول جالب ایات مطرح کردی و پاسخ خودت را گرفتی و حالا باز ادعاهای مسخره ای مطرح میکنی و خجالت نمی کشی .

و افرادی که چنین موضوعات پیش پا افتاده و دروغی را به قران و اسلام نسبت می دهند از همفکران شما می باشند که می خواهند اسلام و قران را بد نام کنند و اشخاص نادانی به گفته های آن افراد نادان استناد کنند .

و از خوانندگان محترم می خواهم که به این دو لینک مراجعه کنند و ببینند که این آقا چطوری رسوا شده و هنوز خجالت نمی کشد و هر دم به یک شاخ می پرد و شبهه افکنی می کند .

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2271

http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2269

.
    در حال نمایش 15 نوشته (از کل 16)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.