Home › انجمن ها › خلفای راشدین › ادامه ادعای روافض. بیایید برویم جهنم
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط عبدالحسین در 10 سال، 5 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8662شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8663ومعنی حدیث را گفته بودی
باا عنایت به اینکه ظاهرا دیگه اینجا تشریف نمیارید لطف کنید و حدیث زیر را معنی کنید؛ ترجمه نه، معنی؛
حدثنا أبو مريم عبد الله بن زياد الأسدي قال لما سار طلحة والزبير وعائشة إلى البصرة بعث علي عمار بن ياسر وحسن بن علي فقدما علينا الكوفة فصعدا المنبر فكان الحسن بن علي فوق المنبر في أعلاه وقام عمار أسفل من الحسن فاجتمعنا إليه فسمعت عمارا يقول إن عائشة قد سارت إلى البصرة ووالله انها لزوجة نبيكم صلى الله عليه وسلم في الدنيا والآخرة ولكن الله تبارك وتعالى ابتلاكم ليعلم إياه تطيعون أم هي
بخاری ج8 ص97 کتاب الفتن
ترجمه میکنم تا ازش سوءاستفاده نکنی
طلحه و زبیر وعایشه حرکت کردند به سوی بصره(نکته چرا به سمت مقر حضرت علی نرفتند اگر واقعا قصد جنگ داشتند؟؟؟؟)وعلی عمار وحسن را فرستاد به سوی کوفه وروی منبر رفتند وحسن روی منبر(پله منبر بالایی)وعمار پایین تر از او(حسن)پس شنیدم عمار گفت عایشه به سوی بصره رفته است وبه خدا او زن پیامبر شماست در دنیا وآخرت(نکته در دنیا واخرت زن نبی است خیلی حرف بزرگیه تو هم اعتقاد داری که حضرت عایشه در اخرت هم زن رسول الله است یا خیر؟؟؟؟واین یعنی چی یعنی حضرت عایشه در اخرت هم همسر وهمراه رسول الله است)ولیکن خداوند شما را به {امری مبتلا کرده}تا بداند کدام یک از شما اطاعت میکند اورا تو این حدیث که فضیلت همسر رسول الله بودن در اخرت هم برای حضرت عایشه ثابت شده رضی الله عنها
حالا فهمیدم چرا گفتی ترجمه نکنم ومعنا را بگم که مطابق نفست باشه وتاویل بی جا بکنی
راستی تو پست دومت24/2/93سلام یادت رفته بود!!!!!!!! و ع.ع..هایی هم کرده بودی که میگذارم به حساب………. .
والسلام علیکم ورحمه الله برکاتهشنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8752بدون کم و کاست؟شما ادعای اولیه دارید که ابوبکر که کذاب است(لانورث) خلیفه است. من مدعی خلافت کسی نشدم که دلیل بیاورم. شما بیاورید. آن هم واضح.
علامه صحیح فرموده اند. منهاج ابن تیمیه را ببینید متوجه میشوید.
همان شفایی که در بخاری هم هست؟
شما نوشتی ” الظاهر ” ؟ مدعی شدی نقطه چین دارد. اما ” الظاهر ” در ابتدای عبارات است و نقطه های شما کجا؟
شما کلمه ای را حذف کردید که کل موضوع را روشن می کند. چرا؟
شما ادراج رو مالیدی رفت. تایید حاکم. تصحیح هیثمی و… .
عمل حضرت نشان می دهد که ادعای فئة باغیة را و شترپرستان را قبول نداشته اند.
شما طبری را مانند بخاری قبول دارید. من هر دو را با یک سیب زمینی هم عوض نمی کنم.
و چیز تازه دیگری ندیدم.
ایاه تطیعون ام هی؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8753با سلام برادرم . اینکه گفته ای (شما طبری را مانند بخاری قبول دارید. من هر دو را با یک سیب زمینی هم عوض نمی کنم.و چیز تازه دیگری ندیدم.)برادرم قران که کلام خداست شما به شوخی می گیرید چه برسد به کلام صحیح پیامبر .
برای شما فقط کلام عبدالله ابن سبا یهودی ملاک است .
اینکه گفته ای (ایاه تطیعون ام هی؟)
برادرم مثل اینکه عربی بلد نیستی .
اگر حدیث را بدون غرض و مرض بخوانی متوجه می شوی که (ووالله انها لزوجة نبيكم صلى الله عليه وسلم في الدنيا والآخرة ولكن الله تبارك وتعالى ابتلاكم ليعلم إياه تطيعون أم هي) ایاه تطیعون بر می گردد به حضرت علی .
چون اختلاف بین حضرت علی و حضرت عایشه بوده است .
و موضوع خدا و شخص نبوده است که ایاه تطیعون به خدا برگردد .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8754با سلام . چون تاپیک قبلی بسته شده پاسخ مطالب قبلی و مطالب جدید شما را میدهم .اولا در مورد مطالب قبلی که مطرح کردم پاسخ مرتبط با موضوع ندادی و باز هم مطالب بی ربط مطرح کردی و دوباره همان مطالب را مطرح می کنم تا خوانندگان قضاوت کنند .
باز هم به سوالات من جواب ندادی .
و از همین روش خلط بحث برای مشوش کردن ذهن خواننده استفاده کردی .
و در جواب اینکه گفته ای (خداوند در آیات ابتدایی سوره تحریم تصریح فرموده که ناموس پیامبر بودن هرگز و به هیچ عنوان مانع خطا و تخلف نیست.)
برادرم هر آدم عاقل و با شعور و بی غرض و مرضی آیات اول سوره تحریم را مطالعه کند متوجه می شود که بحث رقابت بین زنان پیامبر بوده است .
و بحث دین ، مسایل دینی و منافقین دین نمی باشد .
و موضوع اختلاف سلیقه بین همسران و رقابت بین همسران ربطی به دین داری آنها ندارد .
مثلا اگر یک مرجع شیعی با زنش اختلاف خانوادگی داشت چه ربطی به دینداری همسرش دارد ؟؟
و اگر یک مرجع شیعه چند زن داشت و زنان او با هم رقابت داشتند و یا اختلاف داشتند و یکی را آن مرجع شیعه طلاق داد آیا آن زن منافق است ؟؟!!! و یا از دین خارج شده ؟؟!!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8755و اینکه گفته ای (اگر هم فقط قرآن را قبول داری به مستدرک حاکم ج3 ص125 رجوع کنید تا علی مع القرآن را نیز ببینید.)
برادرم : باز هم مغلطه بازی در آورده ای .و خودت هم به حرف خودت باید خنده بگیرد .
می گویی اگر هم فقط قران را قبول داری ولی متاسفانه به جای معرفی یک ایه از قران مستدرک حاکم معرفی می کنی .
من در کامنت مورخه 9/2/93 گفتم (در کجای دین – خدا و قران – خدا گفته است که حق با علی است ؟؟ و یا علی حق است ؟؟)
آیا مستدرک حاکم قران است ؟؟!!!
و خدا را شکر که با همین نحوه ی پاسخ دادن خواننده متوجه می شود که شما ها چقدر فریب کار می باشید .
و برادرم موضوع سوال اولیه خیلی واضح و روشن هست .
و در مورد عشره مبشره و همسران پیامبر می باشد .
و در مورد رضایت خداوند از صحابه مهاجر و انصار پیامبر خداوند در ایه 100 سوره توبه به صراحت رضایت خود را اعلام نموده است .
و در مورد همسران پیامبر در ایه 6 سوره احزاب که موضوع فضیلت پیامبر بر مومنین می باشد خداوند به صراحت زنان پیامبر را مادر مومنین بیان کرده است . نه مادر منافقین و فحاشان !!
و در موضوع ممنوع بودن ازدواج با زنان پیامبر خداوند به صراحت در ایه 53 سوره احزاب بیان نموده است .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8756و اینکه گفته ای (شما اشتباه برداشت کردید. منظورم این بود که اگر فقط قرآن را ملاک میدانید ببینید که علی علیه السلام همراه با آن ملاک است.)براردرم اگر راست می گویی و کذاب و دروغگو نیستی به صراحت بگو در کجای قران آمده است حضرت علی با قران ملاک است ؟؟
تا خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب را بشناسند .
و عقیده ی باطل برای خوانندگان مشخص شود .
و اینکه گفته ای (عرض کردم که همان دین=خدا و قرآن گفته که رسول هر چه بگوید همانی است که خدا و قرآ=دین گفته اند.)
و ما پیامبر را آنگونه که قران معرفی کرده و وظائفش را مشخص کرده ، قبول داریم نه کم و نه زیاد .
و خداوند فرموده (وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ) و نفرموده که اگر پیامبر درب مغازه مراجعه کرد و گفت یک من خرما چند است وحی الهی می باشد !! !!
و یا اگر گفت امروز فلان عذا را درست کنید آیا وحی الهی است ؟؟؟!!!
آیا اگر گفت لباسم کثیف است بشویید وحی الهی است ؟؟!! و خیلی موارد دیگر …
خواهشمندم به صراحت پاسخ بده که این گفته های پیامبر وحی الهی است ؟؟!!!!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8757و اینکه گفته ای (جواب آیه رضایت و بیعت شجره را قبلا در جایی دیگر به شما داده ام. پیدا میکنم عینا کپی میکنم.)برای چندمین بار از روش فریب و نیرنگ استفاده نکن . چون چندین بار فریب کاری شما را عیان کردم .
اگر راست میگویی جواب ایه 100 توبه و ایه 18 سوره فتح که خداوند رضایت خود را از مهاجرین و انصار اعلام کرده بگذار تا خوانندگان قضاوت کنند و دروغگو و کذاب رسوا شود .
و من آیه 100 سوره توبه و 18 فتح را با ترجمه ایت الله مکارم شیرازی می گذارم .
(لَّقَدْ رَضِيَ اللَّـهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا)
(خداوند از مؤمنان -هنگامی که در زیر آن درخت با تو بیعت کردند- راضی و خشنود شد؛ خدا آنچه را در درون دلهایشان (از ایمان و صداقت) نهفته بود میدانست؛ از این رو آرامش را بر دلهایشان نازل کرد و پیروزی نزدیکی بعنوان پاداش نصیب آنها فرمود)
(وَالسَّابِقُونَ الْأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالْأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللَّـهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ۚ ذَٰلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ)
(پیشگامان نخستین از مهاجرین و انصار، و کسانی که به نیکی از آنها پیروی کردند، خداوند از آنها خشنود گشت، و آنها (نیز) از او خشنود شدند؛ و باغهایی از بهشت برای آنان فراهم ساخته، که نهرها از زیر درختانش جاری است؛ جاودانه در آن خواهند ماند؛ و این است پیروزی بزرگ!)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8758و اینکه گفته ای (ابوبکر مومن بود یا نبود؟ اگر بود عایشه مادرش است. همین ابوبکر در بخاری میگوید که ” امصص ببظر اللات ” . ترجمه نمیکنم. اما زیاد از حد فحش محسوب میشه. عایشه مادر این فحاش هم هست؟)
برادرم دوباره از روش فریب و نیرنگ استفاده کرده ای و کلامت را طوری کنار هم گذاشته ای تا خواننده را فریب بدهی که حضرت ابوبکر این جملات را برای دخترش گفته است !!
و در حالی که آن جملات را حضرت ابوبکر در جواب عروه مشرک که به پیامبر اسلام فحاشی می کرده گفته است .
و خداوند در ایه 148 سوره نساء (لاَّ يُحِبُّ اللّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوَءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلاَّ مَن ظُلِمَ وَكَانَ اللّهُ سَمِيعًا عَلِيمً)
برای مظلوم اجازه داده است که از خودش دفاع کند .
ولی شما به ناموس پیامبر توهین می کنید و حضرت ابوبکر از پیامبر در مقابل مشرکین دفاع کرد
و من آن حدیث را هم می گذارم تا خوانندگان قضاوت کنند .
فالحديث رواه البخاري وأحمد في مسنده عن المسور بن مخرمة ومروان بن الحكم قالا: … فأتاه أي عروة بن مسعود ـ فجعل يكلم النبي صلى الله عليه وسلم فقال النبي نحوا من قوله لبديل، فقال عروة عند ذلك: أي محمد أرأيت إن استأصلت أمر قومك هل سمعت بأحد من العرب اجتاح أهله قبلك، وإن تكن الأخرى فإني والله لأرى وجوها وإني لأرى أوشاباً من الناس خليقاً أن يفروا ويدعوك، فقال له أبو بكر: امصص ببظر اللات، أنحن نفر عنه وندعه…
و من از خوانندگان محترم می خواهم که جمله ی اولیه آقای عبدالحسین را مطالعه کنند و ببینند چگونه فریب کارانه می خواهد به خواننده القا کند که حضرت ابوبکر به دخترش این جملات را گفته است و حضرت ابوبکر فحاش بوده است .
و صل الله علی نبینا محمد و علی آله و ازواجه و اصحابه اجمعین و لعنة الله علی اعدائهم و منکریهم اجمعین من الاولین و الآخرین.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8759و جواب این تاپیک جدید :خداوند در ایه 33 سوره احزاب که گفته است در خانه هایتان بنشینید موضوع بیرون رفتن بدون ضرورت بوده است و نگفته است که به حج و مسجد و عبادت و کارهای ضروری هم نروید .
و موضوع رفتن حضرت عایشه و صحابه پیامبر از مکه که مناسک حج را انجام داده بودند ، به سمت بصره به خون خواهی و دستگیری قاتلین حضرت عثمان بوده.
و شورش بر علیه خلیفه نبوده .
در زمان به خلافت رسیدن حضرت علی در مدینه حضور نداشته اند . و در مکه در مناسک حج بوده اند.
و اگر می خواستند بر علیه خلیفه شورش کنند باید از مکه به مدینه می امدند نه اینکه به بصره در تعقیب قاتلین حضرت عثمان بروند .
و حضرت علی هم وقتی در مدینه از موضوع مطلع گشتند به سمت بصره حرکت کردند و در آنجا طرفداران همان منافقینی ، که حضرت عثمان را به قتل رسانده بودند و در داخل لشگر حضرت علی پنهان شده بودند در نصف شب بین دو لشگر آتش جنگ را بر افروختند .
و اگر حضرت عایشه شورش بر علیه خلیفه می کردند حضرت علی ایشان را محترمانه به خانه ی پیامبر نمی فرستادند .
و حضرت علی آنقدر عقل و شعور داشتند و از شما بهتر می فهمیدند و اشخاص را می شناختند .
و چون حضرت عایشه بی گناه بودند ایشان را با احترام به خانه ی پیامبر برگرداندند .
و اگر گناهکار می بودند حضرت علی باید به عنوان حاکم از خون آن همه انسان نمی گذشت .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8760و اینکه گفته ای (این سوال مطرح است که چگونه ” خذوا شطر دینکم عن الحمیرا ” هستید؟ وقتی کسی اینقدر قوه تشخیص ندارد که دوست و دشمن را بشناسد و از ریختن خون ملت جلوگیری کند، چگونه میتوان در اخذ دین به او اعتماد کرد؟)برادرم این سوال که مطرح کرده ای تمام اعتقادات شما را باطل می کند .
پس چطوری حضرت علی در مسجد کوفه عبدالرحمن ملجم را تشخیص نداد و از خونریزی جلوگیری نکرد ؟؟
و اگر تشخیص داد که خودکشی کرده است !! و خلاف ایه قران می باشد .
(وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ ۛ)
و حضرت امام حسن چطوری همسر خود را نشناخت و غذای آلوده به زهر را تشخیص نداد ؟؟
و حضرت امام رضا چطوری میوه های آغشته به زهر را تشخیص نداد ؟؟
و ده ها سوال دیگر ….
و صل الله علی نبینا محمد و علی آله و ازواجه و اصحابه اجمعین و لعنة الله علی اعدائهم و منکریهم اجمعین من الاولین و الآخرین.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8761با سلام برادرم .اینکه گفته ای (کجای سوره تحریم گفته که رقابت؟)
برادرم اگر از اول سوره تحریم بخوانی حتما متوجه می شوی . مگر اینکه فی قلوبهم زیغ باشی .
اینکه گفته ای (وقتی که میفرماید زنانی با این خصوصیات برایش می آوریم یعنی چه؟ قطعا یعنی اینکه شما دو نفر فاقد این خصوصیات هستید. خجالت بکشید.)
برادرم پس با این استدلال شما خداوند به پیامبر هم گفته است (لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ)
پس پیامبر فاقد ایمان بوده ؟؟
اینکه گفته ای (بله در قرآن هست که علی با حق است. کجا؟ ما ینطق عن الهوی ان هو الا وحی یوحی.)
برادرم مثل اینکه پیامبر را با علی اشتباه گرفته ای !!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #8763اینکه گفته ای (وقتی او با حق است)برادرم چند روز قبل شما ادعا کردی (اگر هم فقط قرآن را قبول داری به مستدرک حاکم ج3 ص125 رجوع کنید تا علی مع القرآن را نیز ببینید.)
که من پاسخ شما را دادم .
و خود را رسوا کردی نوشتی فقط قران اما به مستدرک حاکم ارجا دادی .
و نتوانستی یک ایه از قران بیاوری .
اینکه گفته ای (وقتی کنفسی رسول است)
آیا با استدلال شما در ایه 128 توبه خداوند فرموده ( لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ )
آیا پیامبر نفس مشرکین هستند ؟؟
اینکه گفته ای (. و عرض کردم که اگر عایشه را اسیر میکرند سهم چه کسی بود؟)
برادرم چندین جا در قسمت های مختلف گفتم که اختلاف بین حضرت علی و حضرت عایشه ، بین دو مسلمان بود .
و اسارت در جنگ بین کفر و مسلمان معنی پیدا می کند .
و از همین موضوع هم معلوم می شود که وقتی جنگ تمام شد حضرت علی با احترام کامل حضرت عایشه را به بیت پیامبر فرستادند .
اینکه گفته ای (. استفاده از آن علم به اذن الهی است.)
برادرم لطفا اذن الهی در مورد علم غیب داشتن به قول شما 12 امام را در قران برایم نشان بده .
چون هر موضوعی که با اذن خدا بوده و پیامبران انجام می دادند آیه اش در قران موجود است .
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
کل فرمایشات دیگرت یک نکته میگم که در بحث حدیث عفیر
فرق این حدیث کافی با کتب اهل سنت وایات قران
1-درقران ایه داریم که حضرت سلیمان با مورچه صحبت کرد
ولی مورچه سلسله سند ارائه میدهد مثل عفیر که من از پدرم واو از پدرش و……شنیدم؟خیر
2-در قران داریم حضرت ابراهیم پرنده ها را صدا کرد این یعنی پرنده ها با حضرت ابراهیم صحبت کردند؟خیر
3-در احادیث اهل سنت داریم (که راوی یک انسان است!!!نه خر توجه کنید)ومیگوید رسول الله اسه خر را یعفور گذاشت این یعنی الاغ صحبت کرده؟خیر
4-در ایات قران پیامبران با حیوانات صحبت میکنند ودر بعضی روایات کسی که از نبی میخواهد حرف زدن با حیوانات را به او بیاموزد به چه بلایی گرفتار میشود ولی در حدیث کافی علاوه بر پیامبر حضرت علی هم حرف حیوان را میفهمد
.و.و.و.و.و.و.و.و.و.و.و!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!