اثبات عقیم بودن حسن عسکری علیه السلام از کافی کلینی

Home انجمن ها اهل بیت اثبات عقیم بودن حسن عسکری علیه السلام از کافی کلینی

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  mojahed.din در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)
  • نویسنده

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

آقای مجاهد دین عقیم بودن امام حسن عسگری را از کتب شما ثابت کرده است و چون شما نتوانستی پاسخ بدهی به جای اینکه در زیر کامنت های مجاهد دین پاسخ بدهی آمده ای رجز خوانی کرده ای و خود همین نشان دهنده ی این است که از پاسخ دادن عاجز مانده ای .

و اینکه آقای مجاهد دین مدتی می شود که در این سایت حضور ندارند امکان دارد مثل دیگر وبلاگ نویسان در زندان رجایی شهر یا قزل حصار کرج باشند .

ضمنا از خوانندگان محترم می خواهم که تا آخر این تاپیک را مطالعه کنند و ببینند که در تمام کامنت ها های این قسمت آقای مجاهد دین عقیم بودن امام حسن عسگری را ثابت نموده است .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    شبیه ساز درمانده؛

دوست شما یک روایت آورد بدون اینکه بتواند اثباتش کند. ما روایت آوردیم که ناقض حرف او بود. مثال هایی هم آوردیم که چندین اسم یا تاریخ تولد داشتند و همان نتیجه ایشان را برای انها گرفتیم. شما چه کردید؟

حرف مفت زدید.

ناموسا فکر نمی کنید که اگر کمی فکر کنید و مغز را به کار ببندید ملت ناراحت نشوند؟

البته اگر معنای اثبات اینست که ما همه چیز را از کتب شما همینگونه اثبات می کنیم. فقط قول بدهید که جر زنی نکنید.

ور در همانجا فیسبوکش را به روز می کند؟ هوا سرد بوده و چاییدی.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (شبیه ساز درمانده؛)

باز هم دوباره من را با کسی که شما را شبیه سازی کرده اشتباه گرفته ای !!

آن فردی که شما را شبیه سازی کرده در موسسه رویان می باشد این هم لینکش :

http://www.royaninstitute.org/cmsfa/index.php?option=com_content&task=view&id=58&Itemid=59

اینکه گفته ای (. ما روایت آوردیم که ناقض حرف او بود.)

امام زمان که حی و حاضر هست شما چکاره هستی که می گویی روایات متناقض وجود دارد ؟؟

چرا خود امام زمان آن روایاتی که او را فاقد هویت می داند تکذیب نمی کند ؟؟

اینکه گفته ای (. مثال هایی هم آوردیم که چندین اسم یا تاریخ تولد داشتند و همان نتیجه ایشان را برای انها گرفتیم. شما چه کردید؟)

آن اشخاص اگر تاریخ تولدشان متناقض است اما هویتشان معلوم و مشخص بوده و همسر یکی از آن اشخاص پیامبر اسلام بوده است .

و محل زندگی وی مشخص بوده است و نام پدر آن زن هم مشخص بوده است .

حالا شما بگو نام همسر امام زمان چه می باشد ؟؟!!!

و نام پدر زن امام زمان و محل زندگی او کجا می باشد ؟؟

اینکه گفته ای (در همانجا فیسبوکش را به روز می کند؟ هوا سرد بوده و چاییدی.)

امکان دارد برادر مجاهد شماره کاربری و رمز عبور فیسبوک خود را به اطرافیان داده باشد و به صراحت گفتم امکان دارد مثل دیگر وبلاگ نویسان در زندان قزل حصار باشد .

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (سن عایشه چی شد؟)

حضرت عایشه اگر تاریخ تولدشان متناقض است اما هویتشان معلوم و مشخص بوده و همسرش پیامبر اسلام بوده است .

abdollah1990
    کاربر
    .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    تو دیگه آخرشی.

رفیق حقه باز تو یک حدیث آورد و من هم یک حدیث. حدیث من صحیح است اما حدیث رفیق شما؟ این بماند.

من نگقتم تناقض. گفتم ناقض حرف رفیق شماست. شما به کجا میروید؟

نتیجه رفیق شما چه بوده؟ تعدد در اقوال دلیل بر نبود است. این را نقض کنید.

امکانت من رو کشته.

نام همسر امام دلیل بر وجود امام است؟ به کدام منطق؟ منطق سقیفه ای؟

.

جواب حدیث را بدهید. البته نه با حدیث ضعیف رفیقتان.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (من هم یک حدیث. حدیث من صحیح است اما حدیث رفیق شما؟)

پاسخ من : این که می گویی حدیث من صحیح است کیلویی می گویی یا شکمی ؟؟

چون شما هیچ کتاب تصحیح شده ای نداری و نمی توانی با وجود امام زمان حی و حاضر و معصوم تصمیم بگیرید و بگویی که کدام حدیث صحیح است و کدام حدیث ناقض آن .

اینکه گفته ای (من نگقتم تناقض. گفتم ناقض حرف رفیق شماست. شما به کجا میروید؟)

پاسخ من : من فکر نمی کردم اینقدر نفهمی !!

حرف آقای مجاهد دین مستند به اصول کافی بوده است .

اینکه گفته ای (تعدد در اقوال دلیل بر نبود است. این را نقض کنید.)

پاسخ من : آقای مجاهد دین در تاریخ 29/11/92 بیش از 30 روایت از کتب شما آورده است و از خوانندگان می خواهم که به این روایات مراجعه کنند و قضاوت کنند .

اینکه گفته ای (نام همسر امام دلیل بر وجود امام است؟ به کدام منطق؟)

پاسخ من : چرا مغلطه بازی می کنی و فریب کاری انجام می دهی ؟؟

من در جواب ادعایی که در تاریخ 6/6/93 کرده بودی این مطالب را گفتم :

گفته بودی (. مثال هایی هم آوردیم که چندین اسم یا تاریخ تولد داشتند و همان نتیجه ایشان را برای انها گرفتیم. شما چه کردید؟)

آن اشخاص اگر تاریخ تولدشان متناقض است اما هویتشان معلوم و مشخص بوده و همسر یکی از آن اشخاص پیامبر اسلام بوده است .

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (جواب حدیث را بدهید. البته نه با حدیث ضعیف رفیقتان.)

پاسخ من : چندین جا برای شما یاد آوری کردم :

چون شما هیچ کتاب تصحیح شده ای نداری و نمی توانی با وجود امام زمان حی و حاضر و معصوم تصمیم بگیرید و بگویی که کدام حدیث صحیح است و کدام حدیث ضعیف .

و تا این موضوع را حل نکنی نمی توانی ادعای صحیح یا ضعیف حدیث را بکنی .

پیامبر اسلام با نام و وظایف مشخص در ایات متعدد قران ، از طرف خداوند معرفی شده است .

و هر زمان که پیروان پیامبر دچار مشکل می شدند برای حل مشکل ، و اگر در مسائل دینی و عبادی دچار اختلاف می شدند به پیامبر رجوع می کردند .

و اگر عالم و یا فرستاده پیامبر اسلام در اطراف و شهرهای دیگر در بیان احکام دین اسلام با مردم آن شهر و دیار ، دچار مشکل می شدند ، هر فردی که می خواست می آمد در مدینه ، بدون واسطه وبدون معطلی نزد پیامبر اسلام و مشکل دینی و … خود را مطرح و جواب صحیح را از پیامبر اسلام می گرفت .

و حتی صحابه پیامبر اگر دچار اختلاف فقهی می شدند به پیامبر رجوع می کردند و پیامبر حکم صحیح شرعی را برایشان بیان می کرد .

و امام زمان که اهل تشیع می گویند بدنیا آمده و زنده هست و برای هدایت مردم هست تا مردم گمراه نشوند ، چرا در مکان مشخصی در دسترس تمام مردم نیست تا مثل پیامبر اسلام جواب سوالات دینی مردم را بدهد .

و یا حداقل اختلافات فقهی بین مراجع را حل و فصل نماید . تا فتوا های متضاد صادر نکنند .

و امروز با توجه به وسائل ارتباط جمعی امام زمان می توانست با یک شبکه تلوزیونی پاسخ هر سوال کننده ای در اقصی نقاط دنیا را بدهد .

و چرا تا امروز حتی کتابهای روایی و حدیثی اهل تشیع را تصحیح نکرده است ، که یک عالم اهل تشیع بگوید این حدیث صحیح است و دیگری بگوید این حدیث ضعیف است . آن هم در زمانی که امام معصوم حی و حاضر است .

و چرا نهج البلاغه را تصحیح نکرده است ؟؟ تا گفتار صحیح حضرت علی برای مردم مشخص کند .

و چرا قران را تفسیر نکرده است تا هرکسی درباره ی ایات قران اظهار نظر نکند و به رای خود تفسیر نکند ؟؟؟و با توجه به اینکه مدت 30 سال می شود که حکومت دست نایب ایشان است آن کتابهای تصحیح شده ، چاپ و منتشر و مردم از اسلام ناب مستفیض می شدند .

آیا این سردرگمی مردم گناهش بر گردن چه کسی می باشد ؟؟؟

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (بعد اگر معلوم شود که مثلا برای سن ازدواج عایشه با پیامبر تعدد قول وجود دارد یعنی اینکه با پیامبر ازدواج نکرده؟ یا اصلا متولد نشده؟)

پاسخ من :

حضرت عایشه اگر تاریخ تولدشان متناقض است اما هویتشان معلوم و مشخص بوده و همسرش پیامبر اسلام بوده است .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    یک دلیل برای این ادعای خود بیارید. این را هم فراموش نکنید که به استناد همان مثلا صحیح مسلم من پنیه همه روایات شما را زدم. یادته؟ چیزی از من ننویسید و….

چون شما هیچ کتاب تصحیح شده ای نداری و نمی توانی با وجود امام زمان حی و حاضر و معصوم تصمیم بگیرید و بگویی که کدام حدیث صحیح است و کدام حدیث ناقض آن .

فرق بین تناقض و ناقض رو میدونی؟ من حدیث رو از کجا آوردم؟

نتیجه رفیق شما چه بوده؟ تعدد در اقوال دلیل بر نبود است. این را نقض کنید.

چرا نوشته من را ناقص آوردی؟ مرض یا غرض یا چی؟

هویت امام عصر سلام الله علیه که معلوم است اما ناصبی جماعت حواسش نیست. حالا نام زن و بچه موید چیست؟

نام پیامبر کجای قرآن اومده؟ وظایفش؟

اختلاف لیهجر رو هم حل کردند؟

هویت چه چیز عایشه معلومه؟ سنش؟ اصلا از کجا وجودش را ثابت می کنی؟

.

اون همه حدیث که همگی صحیح هستند را کور هم میبیند اما ناصی نخیر.

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

اینکه گفته ای (یک دلیل برای این ادعای خود بیارید.)

پاسخ من : برادر مجاهد چندین روایت از اصول کافی آورده است .

اینکه گفته ای (. این را هم فراموش نکنید که به استناد همان مثلا صحیح مسلم من پنیه همه روایات شما را زدم.)

پاسخ من : این را کیلویی می گویی یا مثل ابوالکذاب ما یفعلی آفت الله سنگ پای قزوین با فریب و مغلطه بازی و قیچی کردن ؟؟؟ که گندش را آقای انصاری در شبکه وصال حق برای مردم عیان کرده است .

اینکه گفته ای (فرق بین تناقض و ناقض رو میدونی؟ من حدیث رو از کجا آوردم؟)

پاسخ من : چرا از پاسخ دادن به سوال من فرار می کنی ؟؟؟

و سوالم من خیلی روشن و واضح می باشد :

اینکه گفته ای (هویت امام عصر سلام الله علیه که معلوم است)

پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟؟

وقتی هویت شخصی را می گویند معلوم است که محل سکونت او مشخص باشد و زنده بودن وی مشخص باشد .

در غیر اینصورت می گویند مجهول الهویه !

اینکه گفته ای (نام پیامبر کجای قرآن اومده؟ وظایفش؟)

پاسخ من : نام پیامبر در 3 آیه قران به صراحت آمده است و مردم آن زمان مکه هم کاملا قبول داشتند .

حالا که شما اینقدر ناقص العقل هستی به روانپزشک مراجعه کن .

و آیات قران را قبول نداری سرو کارت با خدا .

اینکه گفته ای (هویت چه چیز عایشه معلومه؟ سنش؟ اصلا از کجا وجودش را ثابت می کنی؟)

پاسخ من : موضوعی که اظهر من الشمس است و وجود حضرت عایشه برای همه ثابت شده است شما قبول نداری نشان دهنده بی عقلی و درماندگی و بیچارگی شما می باشد .

و خدا را شکر می کنم که چنین موضوعات واضح و روشن را منکر می شوی و خود را در پیش خوانندگان به دست خودت رسوا می کنی و این هم از معجزات دین اسلام است که دشمنان ناموس پیامبر را به دست خودشان رسوا می کند .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    اون اظهر من الشمس را بیاور.

آن دلیل را ما از همان کتاب باطل نمودیم. ندیدید؟ یکبار هم برای اوربان که ادعای مفت کرده بود که هیچ حدیث صحیحی موجود نیست ثابت کردیم. تو چی میگی؟ چون امام هست و تصحیح نکرده نمی توان ثابت کرد. دلیل؟

حدیث مسلم را بخوان.

زنده بودن حضرت که مشخص است. شما عکسش را ثابت کن.

محل سکونت اگر نامعلوم باشد دلیل بر موهوم بودن است؟ این را طبق عقیده شیعه میگویی؟

اسم پیامبر را نشان بده

abdollah1990
    کاربر
    اینکه گفته ای (اون اظهر من الشمس را بیاور.)

پاسخ من : موضوعی که اظهر من الشمس است و وجود حضرت عایشه برای همه فرق و مذاهب اسلامی ثابت شده است شما قبول نداری نشان دهنده بی عقلی و درماندگی و بیچارگی شما می باشد .

و خدا را شکر می کنم که چنین موضوعات واضح و روشن را منکر می شوی و خود را در پیش خوانندگان به دست خودت رسوا می کنی و این هم از معجزات دین اسلام است که دشمنان ناموس پیامبر را به دست خودشان رسوا می کند .

اینکه گفته ای (. تو چی میگی؟ چون امام هست و تصحیح نکرده نمی توان ثابت کرد. دلیل؟)

پاسخ من : به لحاظ اینکه شما علمای شیعه معصوم نمی باشید و حتما اشتباه می کنید نمی توانید احادیث را تصحیح کنید .

و باید یک معصوم ، تصحیح کند که امکان خطا و اشتباه در حدیث نباشد تا مردم گمراه نشوند .

اینکه گفته ای (زنده بودن حضرت که مشخص است.)

پاسخ من :شکمی می گویی یا کیلویی ؟؟

راستی نکند منظورت چاه جمکران است ؟؟!!!

اینکه گفته ای (محل سکونت اگر نامعلوم باشد دلیل بر موهوم بودن است؟ این را طبق عقیده شیعه میگویی؟)

پاسخ من : بله همانطور کسانی که در جبهه وضعیتشان مشخص نیست می گویند مفقود الاثر .

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    خب تو مردی کن و آن ثابت شده را بیاور. از قرآن دلیل داری؟ از سنت داری؟ از چی؟

اگر ثابت است که باید بتوانی یک دلیل برایش بیاوری.

علمای ما که معلوم است معصوم نیستند. علمای شما چه؟

لذا شما مفهوم امام را هم نمی فهمید.

و باید یک معصوم ، تصحیح کند که امکان خطا و اشتباه در حدیث نباشد تا مردم گمراه نشوند .

دلیل؟

در حدیث ما که برای خود ما حجت است ثابت است. شما بیا و رد کن.

من در احد کسی را میشناسم که وقتی فرار کرد تا 2 روز از او خبری نبود. آیا او را مفقود الاثر می دانید؟

کلی آدم هستند که مکان معلومی ندارند. مفقود الاثرند؟

عبدالحسین
    مشارکت کننده
    بعد اگر خود حضرتش فرموده باشند که به علم رجوع کنید. شما چه میگویید؟

.

نام پیامبر کجا آمده؟ وظایفش؟

این نام را ثابت کن.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.