آیا شیعه در حال فتح کشوهای منطقه است

Home انجمن ها گفتگوی ازاد آیا شیعه در حال فتح کشوهای منطقه است

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  حکیم در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)
  • نویسنده

حکیم
    کاربر
    درر حال حاضر میبینیم که شیعیان بسیار فعالانه در حال درست کردن کشور های شیعه و نقشه ای شوم برای کشور های کوچک منطقه مثل بحرین – کویت – شرق عربستان – یمن – شبه دولتهای شیعه در پاکستان – افغانستان – تاجیکستان- هندوستان- همانند لبنان می باشد به دومقصود خود یعنی عراق شیعه و سوریه در حال رسیدن است پس میبینیم که اهل سنت در خواب تشریف دارند تمام شبکه های خارجی هم دست به دست آنها داده اند و شما را تروریست می نامند و به آنها کمک می کنند حال شما چه می کنید در خوابید بیدار نمی شوید . یک شیعه کشته می شود تمام دنیا اعتراض می کند صد ها سنی کشته شود یکی هم دادش در نم آید چرا ؟
    جناب می شه بفرمایید کشت و کشتاری که در پاکستان صورت می گیرد توسط چه کسانی صورت می گیرد و چه کسانی قربانی آن هستند؟

می شه بفرمایید کشت و کشتاری که در عراق هر روز شاهد ان هستیم توسط چه کسانی صورت می گیرد و چه کسانی قربانی ان می شوند؟

عربستان سعودی که از دیکتاتور های یمن تونس مصر علنا حمایت کرد و از دیکتاتوری بحرین….چه کسانی قربانی شدند؟

سوریه که سرنوشت ان باید به دست مردم حل شود جولانگاهی برای وهابیت تکفیری یا سلفی های تکفیری شده و با اهانت به صحابه پیامبر که شما دم از ان می زنید و هیچ واکنشی نشان نمی دهید….دیروز صحابه پیامبر حجر بن عدی امروز عمار یاسر فردا چه کسی ؟ایا این ها صحابی پیامبر نبودند؟

راستی از وهابیت تکفیری و یا سلفی های تکفیری سوال دارم: اگر قبر و گند ..قبر پرستی است چرا یکی از این سلفی های تکفیری نمی رود گنبد سبز پیامبر را ویران کند مگر قبر پرستی حرام نیست و باید ویران شوند همچنان که بقیع ویران شد حرمین عسگریین ویران شد؟

راستی چرا نمی روند قبر امام ابو حنیفه را ویران کنند؟ چرا نمی روند قبر ابو هریره را ویران کنند؟؟چرا؟؟

وهابیت تکفیری یا سلفی های تکفیری دشمن اسلام هستند و کسانی که امروز کشته می شوند به دستور امریکا و اسراییل و انگلیس و به مجری و نوکر بی جیر و مواجب ان وهابیت تکفیری و یا سلفی های تکفیری هستند که هر جا پا می گذارند جز خشونت و قتل و تجاوز چیزی ندارند امروز مسلمانان جهان از این گرروه خبیث نفرت دارند و انشا الله این شاخ شیطان شکسته خواهد شد انشا الله

حکیم
    کاربر
    فقط جواب شما چند کلمه خلاصه است شما تحت تایر اخبار دروغین یک کلاغ صد کلاغ جمهوری اسلامی قرار گرفته اید
    آیا کشتاری که در افغانستان و عراق و پاکستان روی می دهد یک کلاغ و چهل کلاغ است؟

آیا چشمتان را به روی واقعیت بستید و مانند کبک سر در زیر برف نااگاهی و غفلت قرار دادید می تواند چیزی از واقعیت را حل کند؟

شما که راست می فرمایید بفرمایید تا ما روشن شویم؟

هر روز شاهد کشته شدن عزیزان شیعه و سنی به دست سلفی های تکفیری هستیم شما در خواب غفلت هستید بماند اما مسلمان جهان بیدار هستند و این جنایتها را می بینند و مانند شما که به سادگی تمام از تمام از این گونه جنایات می گذرید نمی گذرند و روزی شاخ شیطان شکسته خواهد شد

ایا کشتار روزانه سلفی های تکفیری را نمی بینید؟ این به معنای تحت تاثیر قرار گرفتن است؟

راستی شما تحت تاثیر چه چیزی هستید؟ ما نیز تحت تاثیر ان قرار بگیرم و مانند شما بی خیال واقعیت شویم و مانند سلفی های تکفیری همه را قتل عام کنیم و اب از اب تکان نخورد و در اخر بگویید شما تحت تاثیر اخبار دروغین ایران هستید

حکیم
    کاربر
    شما که از کشته شدن شیعیان حرف میزنید ولی از کشته شدن هزاران کودک در سوریه عراق که اهل سنت هستند که توسط بشار نصیری که نماز نمی خوانند به چشم شما نم آید بنده عرض کردم شما یکطرفه به قاضی میروید درست است کشته شدن هر انسانی چه شیعه چه شیعه از نظر من محکوم و گناه است ولی نباید انصاف را از دست داد وقتی انصاف و ترس از خدا از دست برود دیگر از انسان مسلمان هیچ نمی ماند بله عزیزم چشمتان را باز کنید تمام جهات را ببنید نه یک جهت خاص را وقتی حزب الله در اویل می کفت سلاح ما فقط برای دشمن اسرایلی است چه شد حال مسلمانان را هدف قرار داد فردا در جایی دیگر مسلمانهای دیگر را هدف قربار خواهد داد حال شما یک عده را به نام سلفی محکوم کنید یکعده را به عنوان وهابی ما هم یک عده را به نام رافضی عده دیگر را بقنوان علوی حال چه می شود آیا وضع اسلام درست می شود نه بخدا زمانی درست می شود همه برادرانه و به فکر انسانهای آزاده باشیم به فکر دور کردن مسلمانان از تند روی باشیم خدا حافظ هکه مسلمانان باشد وسلام

aaa
    کاربر
    اقای حکیم موضوع مهمتر اینکه چه کسی دعوت میکند تا انسان های بیگناه کشته شوند و به خود بمب وصل کنند و میان مردم منفجر کنند تا بروند بهشت ،یک جستجو در اینترنت کنی به راحتبی میفهمید که نام این گرو ها و طرز تفکرشان چیست. شیعیان از سقوط مبارک و بن علی و قزافی حمایت کردند ولی وقتی میبینند مخالفان بشار اسد جسد مخافان خود را سلاخی و قبرها را نبش میکنند و تفتیش عقاید انجام میدهند و میگویند حرم حضرت زینب را باید خراب کرد و بعد حرم حضرت علی را و میگویند بعد از سوریه نوبت ازاد سازی اهواز است شما چرا انتظار داری از مخالفان بشار اسد حمایت کنیم.شیعیان میگویند به جای جنگ بگذاریم خود مردم در سال 2014 پای صنذوق رای رییس جمهور خود را انتخاب کنند. اگر اهل سنت این قدر عاشق جهاد در راه خدا هستند چرا بر علیه ال سعود و ال خلیفه و ال ثانی جهاد نمیکنند؟؟؟ اقای حکیم و دیگر اهل سنت ایا شما از انتخابات ازاد در بحرین حمایت میکنید؟؟؟همین بشار اسد با هزاران ایرادی که دارد توسط مردم انتخاب شد ایا پادشاهان بحرین و عربستان و قطر را هم مردم انتخاب کردند پس چرا برعلیه انها جهاد نمیکنید.

aaa
    کاربر
    اقای حکیم میگویی ما تحت تاثیر اخبار دروغ جمهوری اسلامی هستیم، عزیزم الان سال 2013 و همه دسترسی به ماهواره و اینترنت و… دارند کدام تحت تاثیر قرار گرفتن؟؟؟ ان جیزی که ما را تحت تاثیر قرار داد اعمال کثیف تروریست ها است. کدام اهل سنت به جز حماس که ان هم با موشک های همین به قول شما رافضی ها با اسراییل میجنگید یک تف به سمت اسراییل کرده چه برسه به جهاد؟؟؟ همین بشار اسد که الان ادم بدی شده از حماس حمایت کرد.اقای حکیم شما که تحت تاثیر اخبار دروغ جمهوری اسلامی نیستی بگو اسراییل در کدام کشورها سفارت و دفتر امور اقتصادی داره؟؟؟ایران تحت حکومت رافضی ها یا مصر و اردن و ترکیه و اذربایجان و قطر؟؟؟ در ایران تحت حکومت رافضی ها از رهبر گرفته تا اعضای شورای شهر وحتی محله توسط مردم انتخاب میشوند و اهل سنت در چند جا اکثریت را دارند ایا در عربستان و قطر هم ریسس حکومت توسط مردم انتخاب میشود یا حکومت موروثی است؟؟؟
    اقای حکیم..شما بسم الله امدید و خطر گسترش شیعه را نوشتید….موقعی که حزب الله لبنان بر ضد اسرائیل جنگید و اعراب در شش روز شکست خوردند حزب الله لبنان در سی وشش روز با اسرائیل جنگدید؟ و شکستش داد.شما کجا بودید ؟مفتیان سلفی کجا بودند؟ مگر نبودند که حتی دعا کردن برای حزب الله را حرام کردند؟ مگر عربستان سوخت جت های اسرائیل را تامین نکرد.؟…یادتان رفته همین عربستان سعودی اولاامر وهابیت در جنگ ایران و عراق چه نقشی داشت؟ چه حمایت ها که نکرد؟ عزیرم دشمن مشترک را بشناس؟ کشته شدن انسان های بی گناه در سوریه و جاهای دیگه محکومه اما وقتی همین سلفی ها می ایند و نبش قبر می کنند و علنا تهدید می کنند که به قبر شریف حضرت زینب سلام الله علیها حمله می کنند به قبر شریف رقیه سلام الله علیها حمله می کنند و حتی قبر صحابی پیامبر را وبران کردند و جسد مطهرش را به غارت بردند؟ مگر نبود که به قبر مطهر عمار یاسر حمله کردند؟کجاست دفاع از صحابه؟اگر فرضا شیعه به یکی از قبر صحابه حمله می کرد که اه و ناله تان بلند بود؟

مسئله قبر و …نیست مسئله این است که سلفی های مزدور امروز الت دست دشمنان اسلام شدند امروز سلفی ها سلاح امریکا شدند و دارند مردمان بیگاه سوریه عراق و افغانستان و پاکستان را از دم تیغ تکفیر می کشند شما نمی خواهید بفهمید؟ ببینم به قول شما حزب الله کمک بشار اسد می کند یادتان به مسلمانان افتاد؟ کجا بودید تا قبل از این که در کشورهای عربی ؛مسلمانان بیدار شوند؛ مگر همین وهابیت نبودند که چقدر از شیعه و سنی کشتد؟ چرا شما نگران گسترش خشونت و ترور توسط وهابیت تکفیری یا سلفی های تکفیری نیستید؟ شیعه کجا سنی کشته؟ از زمان تاسیس شاخ شیطان ببینید که چقدر این شاخ شیطان از سنی و شیعه کشته؟ به جای تحت تاثیر قرار گرفتن توسط دشمنان اسلام چشمانتان را بیشتر باز کنید و نگران خشونت تکفیری ها باشید که امروز شاخ شیطان دشمن اصیل اسلام و مسلمین اند

حکیم
    کاربر
    باز هم که شما به چشم خودتان عینک سیاه و تاریک و در گوشهایتان پنبه گذاشته اید و بر عقلتان زنجیر جمهوری اسلامی ایران را بیاید بگشاید اینها را شما که اعتقادی به صحابه ندارید در کتب شما همه صحابه کافر به غیر از سه نفر چه شده ناگهان دل سوز صابه ای که در مکتب شما جایگاهی ندارند شده اید غیر از اینکه تقیه ئمیکنید دوروغ میگوید اخبار دروغ به مردم می گوید به جهان که نمی شود دروغ کفت تدلیس کفت شما فقط در لیران می توانید اینگونه باشید در جهان همه می دانند که چی به چی است شما همش وهابیت میگوید از وهابیت چه می داند این وهابیت کجاست که ما نمبینین بروید اول کتابهای محمد ابن ابدالوهاب را بخوانید و بعد نظر بدهید بروید اول اعل سنت را بشناسید بعد نظر بدهید این شماها هستید به اهل سنت فحش و بد بیرا همی دهد اهل سنت به مقدسات هیچ کس توهین نم کند ولی وای بر شما از هر توهینی به اهل سنت فرو گذار نمکنید ما به اهل بیت و بزرگان امام علی و امام حسن و دیگران در هیچ جایی توهین نم کنیم شمایید که دروغ (تقیه) زنا (ازدواج موقت ) تقلید ( بدون فکر کردن باید تابع باشید حتی اجازه این راه ندارید) حال تجاوز به کشورهای منطقه و کشت و کشتار را هم با اینها توجیه میکند

aaa
    کاربر
    (1) اقای حکیم شیعیان به اصحابی مثل عمار مقداد جعفر ابی طالب سلمان حر علی حسن حسین و غیره احترام میگذارند و با اشخاصی که میگفتند پیامبر سرش را روی ران زن نامحرم میگذاشت و ان زن شپش های پیامبر را در میاورد(ص مسلم)و کسانی میگفتند پیامبر هذیان میگوید(تاریخ طبری) یا زنانی که میگفتند دهان پیامبر بو میدهد تا پیامبر را ازار دهند و زن دیگرش را از چشم پیامبر بیندازد(ص بخاری) و معاویه ای که به سعد ابی وقاص دستور میداد علی را لعن کند(ص بخاری) مخالف است.(2)حتما ان هایی که قبر حجر بن عدی را نبش کردند از علاقه زیاد به صحابی ها قبرش را نبش کردند(3) اقای حکیم یک چیزی به نام تقیه یاد گرفتی ولی از ان اگاهی نداری. مگر جان و مال و ناموس من در خطر است که تقیه کنم یا از تو میترسم که تقیه کنم هر چیزی که مینویسم اعتقاد به ان دارم. اگر نیت خوانی بلدی به ما هم یاد بده.اول برو ببین تقیه چند نوع است و کجا استفاده میشود بعد بیا اینجا تقیه تقیه کن.(4) اقای حکیم شما که اینقدر صحابی ها را دوست داری ابی سلول صحابی جلیل القدر منافق!!!! را هم دوست داری؟؟؟(5) ان کشور هایی که منطقه را دارند فتح میکنند امریکا و اسرائیل که ان هم از بی عرضگی ما مسلمانها است.

اقای حکیم در مورد صحابه نوشتند که ما تمان صحابه را کافر می دانیم و ما را متهم ومی کنند که در گوش ما دروغ خواندند و اینکه دنیا می داند کی دروغ می گوید…البته اقا حکیم بدون اینکه دلیل بیاورد؛ دوباره باعث آبروریزی خودشان شد. چون معلوم شد از کتب خودشان هم اطلاعی ندارد چه به رسد به شیعه. فقط دروغ پراکنی های افراد مغرض را که بدون سند و دلیل حرف می زنند، برای ادعای دلیل خود اورده و حداقل نرفته ببیند که ایا تهمت هایی که در حق شیعه زده اند درسته یا نه.از جناب حکیم می پرسیم شما که دم از صحابه می زنید و سنگ صحابه را به سینه می زینید نظرتان در مورد این احادیث چیست؟ دوم شما که این قدر برای صحابه احترام قائلید چرا در مقابل سلفی های مزدور که قبر صحابی پیامبر صل الله علیه و اله و سلم را نبش قبر کردند و بی احترامی کردند سکوت کردید و چرا حداقل محکوم نکردید و این اعتراض خودتان را به گوش مفتی های جیرخوار وهابیت هم برسانید.

عبارت صحيح بخاري كه از ابوهريره است و از نبي مكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) نقل مي‌كند، اين است: بينا أنا قائم فإذا زمرة حتي إذا عرفتهم، خرج رجل من بيني و بينهم فقال: هلم، فقلت: أين؟ قال: إلي النار والله! قلت: و ما شأنهم؟ قال: إنهم إرتدوا بعدك علي أدبارهم القهقري، ثم إذا زمرة حتي إذا عرفتهم، خرج رجل من بيني و بينهم فقال: هلم، قلت: أين؟ قال: إلي النار والله! قلت: ما شأنهم؟ قال: إنهم إرتدوا بعدك علي ادبارهم القهقري، فلا أراه يخلص منهم إلا مثل همل النعم. كنار حوض كوثر نشسته بودم و صحابه من، طرف حوض مي‌آمدند تا آب بخورند. اما اينها را كشان كشان مي‌بردند. گفتم: كجا مي‌بريد؟ گفتند: به طرف آتش جهنم. دسته‌هاي ديگري هم به همين شكل بودند. گفتم: مگر اينها چه كرده‌اند؟ گفتند: اين صحابه بعد از تو مرتدًّ شدند و به عقائد دوران جاهليت برگشتند. من مي‌بينيم كه اينها مي‌برند و جز تعداد اندكي از صحابه من، از آتش جهنم نجات نمی یابند.صحيح البخاري، ج7، ص209، حديث6587. اين روايت از صحيح بخاري است، نه از كتاب‌هاي ديگر كه از ما سند بخواهيد. آقايان هم مي‌گويند صحيح بخاري، نازل منزله قرآن است و هر كس در صحت احاديث صحيح بخاري شك كند، مرتدّ است. حتي آقاي ابن كثير دمشقي ـ از استوانه‌هاي علمي وهابيت كه بر سر او قسم مي‌خورند ـ از عايشه نقل مي‌كند: لما قبض رسول الله صلي الله عليه و سلم إرتدت العرب قاطبة و اشرأبت النفاق. تمام عرب‌ها بعد از رحلت پيامبر (صلي الله عليه و سلم) مرتد شدند و نفاق ميان مردم برخاست. البداية و النهاية لإبن كثير، ج6، ص336

در حال نمایش 12 نوشته (از کل 12)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.