آقای سجودی لطفا بخوانید

Home انجمن ها اهل بیت آقای سجودی لطفا بخوانید

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  www.ppp999.blogfa.com در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 47)
  • نویسنده
    به دلیل اینکه مجبور شدم در مورد مطلبی که یکی از آقایان برای مباهله داده بود ،وقت خودم را صرف جواب به ایشان کنم و نرسیدم که جواب شما را بدهم انشاالله در فرصت مناسب جواب شما داده خواهد شد

الشیعة
    کاربر
    بسم الله الرحمن الرحیم

اما آقای مجاهد که این عکس ها را گذاشته ای.من فقط میخواهم درباره ی قمه زنی مختصر بگم که قمه زدن هیچ اشکال شرعی ندارد و اصلا وحشی گری نیست.اما چر؟؟

شما اصلا چیزی درباره حجامت کردن میدانید؟؟؟میدانید پیامبر چقدر به این امر تاکید کرده؟؟

قمه زدن همان حجامت کردن است.اما در یک محیط باز و بدون اتاق پزشک و لوازم بهداشتی.آن هم دلیل دارد.

ببین دوست جاهل من!!پیامبر میفرماید بهترین حجامت ها از سر است.همچنین درباره حجامت از کمر

وقتی شیعه برای امام حسین علیه السلام عزادرای میکند و خونش به جوش می آید.این بهترین زمان برای حجامت است.چون خون در رگ ها تحریک شده.حال اگر همان انسان بره توو یه اتاقی و با تیغه بزنه به پشتش از جهت حجامت تو باز میگی او وحشیه؟؟؟

در ضمن من هر سال قمه میزنم ولی به خدا قسم,به قرآن قسم هیچ وقت احتیاجی به پانسمان و بتادین و غیره نبوده.

پس ای جاهلان و ای مغرضان بدانید که قمه زنی همان حجامت کردن است.پس لعنت خدا برا قوم جاهل

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 47)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.