آزمون بزرگ دعا(نقد خداباوری)

Home انجمن ها گفتگوی ازاد آزمون بزرگ دعا(نقد خداباوری)

این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط  آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 24)
  • نویسنده
    با سلام

میشه یک جورایی این مسئله را با برهان شر همم ربط داد

هر چند برهان شر هم یکی از برهان قوی در رد خدا باوری است

در حالیکه هیچ برهانی بر وجود خدا وجود ندارد

برهانهای قوی مانند شر و آزمون بزرگ دعا قویا خدا را رد میکند

اگه میشد توضیحات بیشتری میدادید ممنون میشدم

وقتی بچه بودم،دعا میکردم که خدا به من دوچرخه بده،بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگه س،بخاطر همین یه دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که منو ببخشه!!!

abdollah1990
    کاربر
    با سلام .

1- شما هنوز وضعیت آن سرقتی که از دعای قنوت اهل سنت در تاپیک «ادعای مسخره تحدی» انجام دادی ، از خوانندگان معذرت خواهی نکردی .

برای سرگرمی و خنده خوانندگان این هم لینکش : http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277

2- به این موضوع هم پاسخ ندادی :

مطلع بر وزن “مغعل” است و همچنین ظرف مکان و زمان است .

پس مطلع الشمس با ظرف زمانی می شود وقت طلوع خورشید .

و همچنین خداوند در ایه ی 5 سوره قدر می فرماید :

(سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ‌) (ترجمه :شبی است سرشار از سلامت تا طلوع سپیده!)

اگر با ترجمه ی شما بخوانیم می شود (شبی است سرشار از سلامت تا محل طلوع سپیده!!!!)

3- هنوز تحدی «قفلو» را نتوانستی ثابت کنی !

برای سرگرمی و خنده خوانندگان این هم لینکش : http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277

اینکه گفته ای (عبدالکریم سروش در جلسه ای برای توضیح تئوری خداباوری بیان میکند)

پاسخ من : شما اول همان ادعای قبلی که از عبدالکریم سروش در تاپیک «نزول جالب آیات بر محمد» نقل کرده ای و مفتضح و رسوا شدی ثابت کن .

اینکه گفته ای (فرانسیس گالتون نخستین کسی بود که این موضوع را مورد بررسی قرار داد

او ملاحظه کرد که هر یکشنبه تمام نمازگزاران در کلیساهای سراسر بریتانیا برای سلامتی خانواده های سلطنتی دعا میکنند)

پاسخ من : آدم ناقص العقل کسانی که در کلیسا می روند خدای یکتا را قبول ندارند .

آنها معتقد به تثلیث و مشرک می باشند .

اینکه گفته ای (اگر خدا وجود داشته باشد پس دعا هم باید قبول شود اما هیچ دعایی قبول نمیشود)

پاسخ من : اگر همه دعا ها قبول شود پس هیچ کسی نباید بمیرد !

یا یک فردی دعا می کند که طرف مقابلش بمیرد و آن فرد دعا می کند که فرد دعا کننده مقابلش بمیرد نتیجه چه می شود ؟؟

آدم ناقص العقل هر دعایی را که خداوند قبول نمی کند .

همانطوری که هر خواسته یک فرزندی را پدر قبول نمی کند و اگر یک فرزند دو ساله بگوید برای من یک تفنگ واقعی بخر تا من آدم بکشم آیا پدر این کار را می کند ؟؟

jalily.shahram
    کاربر
    با سلام اقای اسلام

همنطور گه ملاحظه کردید خداناباوران میگویند مگر شما اسلام گران نمی گویید 1- خدای شما عالم یعنی بر تمام ما فیهای دنیا اطلاع و علم دارد یعنی نتیجه این می شود که خدای شما می بیند که در سوریه و عراق و امثالهم چه جنایتهایی رخ می دهد اما با این حال هیچ کاری دیگر نمی کند 2- خدای شما اسلام گرایان دارای صفت قادر است یعنی می تواند هر کاری را به اختیار خود انجام بدهد و از هیچ کس هم نمی ترسد پس چرا اقدامی برای این جنایتهایی که در دنیا رخ می دهد انجام نمی دهد 3- خدای شما اسلام گرایان دارای صفت خیرخواه است یعنی خدا همیشه به دنبال هدایت بندگانش است و نمی خواهد که بندهگانش از راهش منحرف و به راه شیطان دچار شوند پس نتیجه این میشود که خدایی که هم می بیند و قدرت هم دارد و هم خیر خواه ما است پس چرا دنیا پر از شر است

جواب : دقت فرمایید ما در یک جهان مادی قرار گرفته ایم پس جهان مادی همیشه وابسته به ماده است یعنی اندازه هایی دارد محدودیت هایی دارد و اجازه نمی دهد انسان پا افراتر از این نقطه بگذارد پس ما نباید به منتظر معجزه ای باشیم که ما را از این ماده خارج کند و به چیزی غیر از ماده وابسته کند ضمنا خدای متعال وقتی که دنیا را خلق کرد به دنیا نظم و برنامه و حافظه ای بخشید ک تا دنیا .دنیا است به همین روال مادی باشد یعنی خداوند هیچ وقت برای در خواست شما و من و دیگری مستقیما نمی یاید پیایین و بگویید چه چیزی لازم داری تا برایت استجابت کنم می دانی چرا ؟ برایت ج می دهم به عنوان مثال من و شما داریم برای مسابقه ای خود را اماده می کنیم و ان طرف هم پدر و مادر من و شما دارند دعا می کنند که خدایا پسر من رو در مسابقه پیروز کن به نظر شما خدا به پدر و مادر من جواب بدهد یا پدر و مادر شما ؟ نتیجه این می شود که ما در یک جهان مادی هستیم یعنی هر کس قوی باشد پیروز می شود احتمالا این سوال به فکر شما خطور کند پس چرا پیامبران هر دعایی می کردند خدا مستقیما و بدون تاخیری به پیامبرانش پاسخ می داد جواب این است که مردم همیشه از پیامبران می خواستند که اگر خدایی است برای ما دلیل بیاور به عنوان مثال داستان حضرت عیسی و حواریون عیسی … حواریون عیسی از حضرت عیسی برای اثبات این که اگر خدایی است برای ما از خدایت بخواه که از اسمان طعامی بفرستد و خداوند نیز درجا بدون تاخیر از اسمان طعامی فرستاد پس نتیجه این می شود که دلیل جواب دادن بدون تاخیر خداوند به در خواست پیامبران فقط مختص پیامبران برای اثبات مدعایشان است خدا برایت پیامبرانی فرستاده تا روش خدا پرستی رو یاد بگیری و بدانی که خدای تو این گونه خدایی است یعنی معرف پیامبران برای شما می شود تعریف خدا برای شما .. شما هم بنگیرید پیامبر در مورد خدا چه گفته است …

قرار نیست که این همه مردم موی سرشان زیاد شده ارایشگری نیست بلکه بالعکس ارایش گر هست ولی مردم به پیش او نمی روند پس در این جهان پر از شر خدایی هم هست ما باید به پیش او برویم نه او به پیش ما

فکر کنم توانسته باشم منظورم رو برسانم اگر جای نقد است نقد بفرما

با تشکر

jalily.shahram
    کاربر
    با سلام اقای اسلام

همنطور گه ملاحظه کردید خداناباوران میگویند مگر شما اسلام گران نمی گویید 1- خدای شما عالم یعنی بر تمام ما فیهای دنیا اطلاع و علم دارد یعنی نتیجه این می شود که خدای شما می بیند که در سوریه و عراق و امثالهم چه جنایتهایی رخ می دهد اما با این حال هیچ کاری دیگر نمی کند 2- خدای شما اسلام گرایان دارای صفت قادر است یعنی می تواند هر کاری را به اختیار خود انجام بدهد و از هیچ کس هم نمی ترسد پس چرا اقدامی برای این جنایتهایی که در دنیا رخ می دهد انجام نمی دهد 3- خدای شما اسلام گرایان دارای صفت خیرخواه است یعنی خدا همیشه به دنبال هدایت بندگانش است و نمی خواهد که بندهگانش از راهش منحرف و به راه شیطان دچار شوند پس نتیجه این میشود که خدایی که هم می بیند و قدرت هم دارد و هم خیر خواه ما است پس چرا دنیا پر از شر است

جواب : دقت فرمایید ما در یک جهان مادی قرار گرفته ایم پس جهان مادی همیشه وابسته به ماده است یعنی اندازه هایی دارد محدودیت هایی دارد و اجازه نمی دهد انسان پا افراتر از این نقطه بگذارد پس ما نباید به منتظر معجزه ای باشیم که ما را از این ماده خارج کند و به چیزی غیر از ماده وابسته کند ضمنا خدای متعال وقتی که دنیا را خلق کرد به دنیا نظم و برنامه و حافظه ای بخشید ک تا دنیا .دنیا است به همین روال مادی باشد یعنی خداوند هیچ وقت برای در خواست شما و من و دیگری مستقیما نمی یاید پیایین و بگویید چه چیزی لازم داری تا برایت استجابت کنم می دانی چرا ؟ برایت ج می دهم به عنوان مثال من و شما داریم برای مسابقه ای خود را اماده می کنیم و ان طرف هم پدر و مادر من و شما دارند دعا می کنند که خدایا پسر من رو در مسابقه پیروز کن به نظر شما خدا به پدر و مادر من جواب بدهد یا پدر و مادر شما ؟ نتیجه این می شود که ما در یک جهان مادی هستیم یعنی هر کس قوی باشد پیروز می شود احتمالا این سوال به فکر شما خطور کند پس چرا پیامبران هر دعایی می کردند خدا مستقیما و بدون تاخیری به پیامبرانش پاسخ می داد جواب این است که مردم همیشه از پیامبران می خواستند که اگر خدایی است برای ما دلیل بیاور به عنوان مثال داستان حضرت عیسی و حواریون عیسی … حواریون عیسی از حضرت عیسی برای اثبات این که اگر خدایی است برای ما از خدایت بخواه که از اسمان طعامی بفرستد و خداوند نیز درجا بدون تاخیر از اسمان طعامی فرستاد پس نتیجه این می شود که دلیل جواب دادن بدون تاخیر خداوند به در خواست پیامبران فقط مختص پیامبران برای اثبات مدعایشان است خدا برایت پیامبرانی فرستاده تا روش خدا پرستی رو یاد بگیری و بدانی که خدای تو این گونه خدایی است یعنی معرف پیامبران برای شما می شود تعریف خدا برای شما .. شما هم بنگیرید پیامبر در مورد خدا چه گفته است …

قرار نیست که این همه مردم موی سرشان زیاد شده ارایشگری نیست بلکه بالعکس ارایش گر هست ولی مردم به پیش او نمی روند پس در این جهان پر از شر خدایی هم هست ما باید به پیش او برویم نه او به پیش ما

فکر کنم توانسته باشم منظورم رو برسانم اگر جای نقد است نقد بفرما

با تشکر

و این هم ترفند کثیف جناب عبدالله است که همیشه وقتی میبند نظرش به زیر میرود دوباره آن را بالا می آورد

جناب عبدالله به جای ان اراجیف جواب سوالات را بده که وقتی همین نظر را مطرح کردی در زیر کامنتت جواب دادم

برو پایین و بخون

سلام بر شما

گفته هایتان اساسا نقد دارد

گفتید:”یعنی خداوند هیچ وقت برای در خواست شما و من و دیگری مستقیما نمی یاید پیایین و بگویید چه چیزی لازم داری تا برایت استجابت کنم ”

این سخن شما در تناقض شدید با سخن قرآن است که میگوید :”وادعونی واستجب لکم” مرا بخوانید تا دعایتان را اجابت کنم

خب گفتید:”برایت ج می دهم به عنوان مثال من و شما داریم برای مسابقه ای خود را اماده می کنیم و ان طرف هم پدر و مادر من و شما دارند دعا می کنند که خدایا پسر من رو در مسابقه پیروز کن به نظر شما خدا به پدر و مادر من جواب بدهد یا پدر و مادر شما ؟””

من که میگم اصلا به دعا ربطی ندارد

حت اگر پدر و مادر شما تنها هم دعا کنند و پدر مادر من سکوت هم بکنند ابزهم به خودم بستگی دارد نه به دعا!

من اصلا به بحث پامبران هم کار ندارم

قرآن و اصلا تمام خداباوران میگویند برای حصول نتیجه دعا کند

خب طبق آنچه ما از سخنان شما نتیجه گرفتیم جهان مادی است و اصلا دعا تاثیری ندارد

پس بفرما دعا کردن چرند است

پس اگر چرند است خب چرا خدا میگوید دعا کنید؟

وادعونی و استجب لکم

یا خدا در آیه دیگر میگوید:قُلْ ما يعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّى لَوْ لا دُعاؤُكُمْ

یعنی بگو اگر دعایی نباشد پروردگار من به شما توجهی نخواهد کرد

خب این پروردگار اگر توجه نکند چه میشود؟؟

هیچی!

آب از آب تکان نمیخورد

همانطور که این همه بیخدا به خدا توجه ندارند و اتفاقا موفق تر هم هستند

گفتید:”پس در این جهان پر از شر خدایی هم هست ما باید به پیش او برویم نه او به پیش ما”

خب من مشکلم همین سخن شماست

در این جهان پر از شر به پیش خدا برویم که چه اتفاقی بیافتد؟

مگر خودتان نگفتید این جهان مادی است و گفتید:”در یک جهان مادی هستیم یعنی هر کس قوی باشد پیروز می شود”

خب خدا اینجا چکاره است که پیش او برویم؟

خدا فقط التیام درد های بچه هاست
    امان از دست مسلمانان!

یعنی هیچ کس پیدا نمیشود جواب بدهد!!!

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 24)

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.