Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › آزمون بزرگ دعا(نقد خداباوری)
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط آقای اسلام در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1917عبدالکریم سروش در جلسه ای برای توضیح تئوری خداباوری بیان میکند در زمانهای گذشته وجود خدا امری عادی و محرز بوده است اما اکنون بیخدایان چیره شده اند و از هرکجا میخواهند ایرادی به تئوری خداباوری میگیرند
راست میگوید در گذشته انسان ها علت اتفاقات طبیعی را نمیدانستند و فاعل اتفاقات طبیعی را خدا میخواندند
و فکر میکردند خدا از آسمان باران میبارد . خدا زمین را میلرزاند و زلزله میکند. خدا بر دریاها فوت میکند و موج بوجود می آید و……..
اما امروزه با پیشرفت علم کم کم پای خدا از این اتفاقات بیرون کشیده شد و عدم وجود خدا برای انسانها امری عادی شده است
زیرا خدا هیچ کاری جز آنچه در طبیعت وجود دارد نمیتواند انجام دهد
یکی از اعمالی که خداباوران انجام میدهند این است که برای بهبود بیماری ها دعا میکنند و خدا آنها را شفا میدهددر حقیقت اگر خدا وجود داشته باشد باید دعا نیز تاثیر داشته باشد و برای همین آزمایشاتی برای این اثبات این موضوع انجام شده است
فرانسیس گالتون نخستین کسی بود که این موضوع را مورد بررسی قرار داد
او ملاحظه کرد که هر یکشنبه تمام نمازگزاران در کلیساهای سراسر بریتانیا برای سلامتی خانواده های سلطنتی دعا میکنند
پس باید انتظار داشت که وضع سلامتی اعضای این خانواده ها بهتر از مردم باشد که تنها مشمول دعای خویشان بو.ده اند
گالتون وضع سلامتی خانواده های سلطنتی و عادی را بررسی کرد و هیچ تفاوتی ملاحظه نکرد.
چرا؟؟شاید خدا فهمیده بود که دارند وی را آزمایش میکنند و او نیز خودش را مخفی کرده بود
از این آزمایشات بسیار انجام شده است اما هیچ تاثیری مشاهده نشده است
یک آزمایش ساده که همه میتوانند انجام دهند این است که دو گلدان گیاه بکارند و با شرایط محیطی یکسان آنها را نگه داری کنند
و برای یکی از آنها دعا کنند و برای دیگری دعا نکنند
این آزمایش بارها و بارها ودر جهت های متفاوتی انجام شده است و خدا هیچ جا دعایی را بر آورده نکرده است
اگر خدا وجود داشته باشد پس دعا هم باید قبول شود اما هیچ دعایی قبول نمیشود
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10608شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10685.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10686.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10687با سلام .1- شما هنوز وضعیت آن سرقتی که از دعای قنوت اهل سنت در تاپیک «ادعای مسخره تحدی» انجام دادی ، از خوانندگان معذرت خواهی نکردی .
برای سرگرمی و خنده خوانندگان این هم لینکش : http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277
2- به این موضوع هم پاسخ ندادی :
مطلع بر وزن “مغعل” است و همچنین ظرف مکان و زمان است .
پس مطلع الشمس با ظرف زمانی می شود وقت طلوع خورشید .
و همچنین خداوند در ایه ی 5 سوره قدر می فرماید :
(سَلَامٌ هِيَ حَتَّىٰ مَطْلَعِ الْفَجْرِ) (ترجمه :شبی است سرشار از سلامت تا طلوع سپیده!)
اگر با ترجمه ی شما بخوانیم می شود (شبی است سرشار از سلامت تا محل طلوع سپیده!!!!)
3- هنوز تحدی «قفلو» را نتوانستی ثابت کنی !
برای سرگرمی و خنده خوانندگان این هم لینکش : http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277
اینکه گفته ای (عبدالکریم سروش در جلسه ای برای توضیح تئوری خداباوری بیان میکند)
پاسخ من : شما اول همان ادعای قبلی که از عبدالکریم سروش در تاپیک «نزول جالب آیات بر محمد» نقل کرده ای و مفتضح و رسوا شدی ثابت کن .
اینکه گفته ای (فرانسیس گالتون نخستین کسی بود که این موضوع را مورد بررسی قرار داد
او ملاحظه کرد که هر یکشنبه تمام نمازگزاران در کلیساهای سراسر بریتانیا برای سلامتی خانواده های سلطنتی دعا میکنند)
پاسخ من : آدم ناقص العقل کسانی که در کلیسا می روند خدای یکتا را قبول ندارند .
آنها معتقد به تثلیث و مشرک می باشند .
اینکه گفته ای (اگر خدا وجود داشته باشد پس دعا هم باید قبول شود اما هیچ دعایی قبول نمیشود)
پاسخ من : اگر همه دعا ها قبول شود پس هیچ کسی نباید بمیرد !
یا یک فردی دعا می کند که طرف مقابلش بمیرد و آن فرد دعا می کند که فرد دعا کننده مقابلش بمیرد نتیجه چه می شود ؟؟
آدم ناقص العقل هر دعایی را که خداوند قبول نمی کند .
همانطوری که هر خواسته یک فرزندی را پدر قبول نمی کند و اگر یک فرزند دو ساله بگوید برای من یک تفنگ واقعی بخر تا من آدم بکشم آیا پدر این کار را می کند ؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10768خداوند به شما اجر کثیر بدهد که اینقدر زحمت میکشیدعزیزم در مورد تحدی وقتی عقل تو ناقصه من چکار کنم؟؟؟
قرآن گفته یک آیه بیاورید غیر قرآن
اون دعای احناف یا شوافع ربطی نداره
سخن پیامبر هم باشه بازم ربطی نداره
چون خدا با قرآن تحدی کرده نه با سخن پیامبر
پس بفرمایید احادیث هم تحدی دارد؟؟؟؟!!!!
اگر ایرادی داشت بیان میکردید تا بحث میکردیم
فهمیدی کاکل بابا؟
اما در مورد فرانسیس گالتون گفتی اونا مسیحی هستند و از این چرندیات!!!!
باشه شما که مسلمونی و خدای قدرت مند و پر زوری داری
بفرما کجای دعای شما قبول شده است؟؟؟
دعای باران شما ؟؟؟
نماز باران شما؟
من برای افراد پرادعایی مانند شما توضیح دادم
شما برو دو تا گلدان با شرایط محیطی یکسان انتخاب کن و هرچی مولوی و مفتی و دعا کننده داری جمع کن و برای یکی از گلدان ها دعا کنند
بعد ببین کدوم یکی رشد بیشتری میکنی؟
چه دعا بکنی و چه نکنی هیچ فرقی نمیکند
مهم شرایط مادی است
میدونی چرا مسلمانان پیشرفت نمیکنند؟
چون اونا مریض میشن میرن دعا میکنند تا خدا اونا رو خوب کنه
اما کافرا میرن سراغ دارو و پادتن و به خدا هیچ کار ندارند
اونا پیشرفت میکنند مسلمونا آب زمزم میخورن تا خوب بشن!!!
جالبه آخرشم میمیرن!!!
کافر کاری به خدا نداره کاراشو خودش میکنه
مسلمونه منتظر میمونه خدا براش کاری بکنه
مثلا تو زمان محمد چند نفر رفته بودند تو غار تا خدا بهشون روزی بده اما خبری از خدا نشد و داشتند میمردند بعد مردم خبرشو به محمد دادند
محمد هم که استاد بازی های کلامی بود
توضیح داد که شما باید یک قدم بردارید تا خدا چند قدم بردارد و از این اراجیف
اما مثال گلدان که برای شما توضیح دادم بیان میکند حتی شما بهترین شرایط محیطی را برای هر دو گلدان فراهم کنید
رشد آنها مساوی است
و دعا هیچ تاثیر ندارد
هیچ به معنای واقعی کلمه
گرفتی عبدالله خان؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10770.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10776با سلام .اینکه گفته ای (خداوند به شما اجر کثیر بدهد که اینقدر زحمت میکشید)
پاسخ من : همین که شما را رسوا کردم بالاترین اجر و پاداشی است که خدا به من داده است .
اینکه گفته ای (سخن پیامبر هم باشه بازم ربطی نداره)
پاسخ من : شما در تاریخ 20/7/93 در لینک http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2279 مدعی شدی که (“الهم انا نستعینک و نستغفرک و نومن بک و نتوکل علیک”این آیه جزو قرآن نیست اما باهاش تحدی میکنم)
خواهشمندم اول این دزدی که کرده بودی را از خوانندگان معذرت خواهی کن و دست از دزدی و مغلطه بازی بردار و بیشتر خود را رسوا نکن .
اینکه گفته ای (بفرما کجای دعای شما قبول شده است؟؟؟)
پاسخ من : هر دعایی که خداوند صلاح ما را در آن بداند قبول می کند چون از گذشته و آینده خبر دارد .
اینکه گفته ای (شما برو دو تا گلدان با شرایط محیطی یکسان انتخاب کن و هرچی مولوی و مفتی و دعا کننده داری جمع کن و برای یکی از گلدان ها دعا کنند)
پاسخ من : خداوند به صراحت در قران فرموده : (وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ)
اینکه گفته ای (اونا پیشرفت میکنند مسلمونا آب زمزم میخورن تا خوب بشن!!!جالبه آخرشم میمیرن!!!)
پاسخ من : 1- هزاران بیمارستان و صدها هزار پزشک در تمام کشورهای اسلامی وجود دارد .
2-و تمام رهبران دینی و سیاسی جهان اسلام به آنها مراجعه می کنند .
3-و از صدر اسلام هم صدها پزشک مثل ابو علی سینا و رازی وجود داشته اند .
خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن .
اینکه گفته ای (مسلمونه منتظر میمونه خدا براش کاری بکنه)
پاسخ من : چرا دروغ می گویی ؟؟
خداوند به صراحت در قران فرموده : (وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَىٰ)
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10791در مورد تحدی حرف نمیزنم چون آی کیو شما پایین تر از اونی هست که بفهمی من چی میگی!خاستی حرفامو دوباره بخون
خب برویم سراغ بحث دعا
شما میگی هیچ چیز برای انسان جز سعی وی نیست
خب من سوال دارم
پس این دعا چه نقشی دارد؟
نقش دعا چیست؟
پس چرا برای فردی که بیمار است دعا میکنند؟
اتفاقا پروفسور داوکینز (که یک بیخدا است) برای اینکه به خدا ایمان بیاورد بسیار آزمایشی را طراحی کرد و در آن بعضی بیماران را توسط بعضی افراد دعا کرد
اما نه تنها افراد خوب نشدند بلکه افرادی که فهمیده بودند افرادی آنها را دعا میکنند نیز مریض تر شدند!!!
چون فکر میکردند بیماری آنها بسیار ناعلاج شده که آنها را دعا میکنند!
حرف من کلی من این است
اگر دعا فایده ای ندارد چرا افراد را به دعا کردن فرامیخوانید؟
شما که میگی دعا سبب رشد گلدان نمیشه چرا میگی مردم برای بچه هاشون دعا کنند؟؟؟
قاعدتا دعا بر روی آنها نیز تاثیر نخواهد داشت
هیچ کس جز تو نیست جواب منو بده؟؟؟
آخه تو که هیچی نمیفهمی!!!
یک آدم باسواد تر تو این سایت پیدا نمیشه!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10823اینکه گفته ای (در مورد تحدی حرف نمیزنم چون آی کیو شما پایین تر از اونی هست که بفهمی من چی میگی!)پاسخ من : 1- وقتی نمی توانی یک جمله فارسی «چی میگم» یا «چی می گویم» صحیح بنویسی چطوری تحدی می کنی ؟؟
اینکه گفته ای (خب برویم سراغ بحث دعا)
پاسخ من : 1- شما همان دزدی که کردی را به صراحت معذرت خواهی کن .
2- همان مقدار پاسخهایی که در لینک های
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2277
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2279
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2271
http://www.islamtxt.net/?q=content/forum/2269
برایت گذاشتم کافی نباشد اگر تمام عمرم هم دروغهایت را آشکار کنم و ادعاهایت را باطل کنم باز هم از رو نمی روی .
از خوانندگان می خواهم که حتما و حتما و حتما به لینک های فوق مراجعه کنند و مطالعه کنند .
اینکه گفته ای (هیچ کس جز تو نیست جواب منو بده؟؟؟آخه تو که هیچی نمیفهمی!!!یک آدم باسواد تر تو این سایت پیدا نمیشه!)
پاسخ من : فعلا که من به گفته ی شما ، بی سواد این همه تو را رسوا کردم و دزدی های شما را آشکار کردم کافی است .
ضمنا قفلو را یاد گرفتی که چطوری بنویسی ؟؟؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10928خب برویم سراغ بحث دعاشما میگی هیچ چیز برای انسان جز سعی وی نیست
خب من سوال دارم
پس این دعا چه نقشی دارد؟
نقش دعا چیست؟
پس چرا برای فردی که بیمار است دعا میکنند؟
اتفاقا پروفسور داوکینز (که یک بیخدا است) برای اینکه به خدا ایمان بیاورد بسیار آزمایشی را طراحی کرد و در آن بعضی بیماران را توسط بعضی افراد دعا کرد
اما نه تنها افراد خوب نشدند بلکه افرادی که فهمیده بودند افرادی آنها را دعا میکنند نیز مریض تر شدند!!!
چون فکر میکردند بیماری آنها بسیار ناعلاج شده که آنها را دعا میکنند!
حرف من کلی من این است
اگر دعا فایده ای ندارد چرا افراد را به دعا کردن فرامیخوانید؟
شما که میگی دعا سبب رشد گلدان نمیشه چرا میگی مردم برای بچه هاشون دعا کنند؟؟؟
قاعدتا دعا بر روی آنها نیز تاثیر نخواهد داشت
هیچ کس جز تو نیست جواب منو بده؟؟؟
آخه تو که هیچی نمیفهمی!!!
یک آدم باسواد تر تو این سایت پیدا نمیشه
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10938با سلام .خدا را شاکر و سپاسگذارم که توانستم شبهه افکنی هایی که در مورد آیات قران کرده بودی پاسخ دادم .
اینکه گفته ای (خب برویم سراغ بحث دعا
شما میگی هیچ چیز برای انسان جز سعی وی نیست
خب من سوال دارم
پس این دعا چه نقشی دارد؟)
پاسخ من : من اگر تمام عمرم هم دروغهایت را آشکار کنم و ادعاهایت را باطل کنم باز هم از رو نمی روی .
لطفا برای اثرات موضوع دعا از قول پزشکان کافر که هم کیش شما می باشند و شما آنها را خدای خود می دانید در سایت گوگل «اثر دعا بر مریض» و یا «نقش دعا بر مریض» را سرچ کن .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10944فرض کن اون چرندیات که هیچ ربطی به سخن ما ندارد رو گفتندبیا امتحان کن
دو تا گلدان بردار و برای یکی دعا و برای دیگر دعا نکن
اما زحمت رو برای هر دو تا مساوی بکش
کدومش رشد بیشتر میکنه؟؟؟
در مورد دعا که میگی بر بیماران تاثیر داره
اون ربطی به خدا نداره
حتی اون یارو که گاو پرست هم هست
وقتی میره پیش گاوش دعا میکنه تاثیر روانی باعث میشه حالش بهتر بشه
بخدا و غیر خدا هم ربط نداره
اگر شما میگی دعا تاثیر داره
ثابت کن به ما
دو تا گلدان رو براشون زحمت بکش اما برای یکی دعا کن
قاعدتا اگر خدا وجود داشته باشد باید اون گلدانی که دعا شده و زحمت هم براش کشیدین رشد بهتری بکنه؟؟؟
درسته؟
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10957با سلام .اینکه گفته ای (فرض کن اون چرندیات که هیچ ربطی به سخن ما ندارد رو گفتند)
پاسخ من : من که از مسلمان ها دلیل نیاوردم گفتم برای اثرات موضوع دعا از قول پزشکان کافر که هم کیش شما می باشند و شما آنها را خدای خود می دانید در سایت گوگل «اثر دعا بر مریض» و یا «نقش دعا بر مریض» را سرچ کن .
حالا گفته های این پزشکان معروف جهان که هم کیش شما هستند شد چرندیات!! و باز خود شما با استناد به گفته های داوکینز و … که مطابق عقل ناقص شما می باشد در این سایت مطلب می گذاری .
اول دزدی که از دعای قنوت احناف کرده بودی را از خوانندگان معذرت خواهی کن و دست از دزدی و مغلطه بازی بردار و بیشتر خود را رسوا نکن .
ضمنا خواهشمندم بیشتر از این خود را رسوا نکن .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #10958با سلام به اقای اسلام در این خصوص شما مراجعه فرمایید به سخنرانی محسن کدیور در مورد اینکه در این جهان آکنده از شرور، پس خدا کجاست؟مرکز اسلامی فرهنگی شمال کالیفرنیا، اکلند، ۱ شهریور ۱۳۹۳، ۲۳ آگوست ۲۰۱۴
http://kadivar.com/wp-content/uploads/2014/09/Dr.-Kadivar-at-ICCNC-Aug-2014.mp3
تقریر برهان شر برعلیه وجود خداوند عالم قادر خیرخواه مطلق، دو قسم شر: شر طبیعی و شر اخلاقی،
فکر کنم این مطلب بسنده باشد
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
من به شما گفتم اون سخنان مربوط به روان پزشکی است نه خدا!
برات مثال هم زدم یارو که میگه پیش گاوش و از گاوش طلب حاجت هم میکنه همون تاثیرات رو داره
یعنی بحث خدا چرند است
واضح شد شما جواب ندادید