Home › انجمن ها › گفتگوی ازاد › رجم در قرآن معنایش سنگسار نبود!
این جستار شامل 0 پاسخ ، و دارای 0 کاربر است ، و آخرین بار توسط أمة الله إبراهيم در 10 سال، 1 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #1405سلام به دوستان گرامی
بارها از این واژه را شنیدیم : ” رجم ” زناكار!
سؤال كرديم: رجم یعنی چه؟
گفتند: یعنی سنگسار!
ما هم راضى به اينكه معناى يك اصطلاح شرعى را دريافتيم!
سکوتی مرگبار در برابر هر دروغی که به نام ” مذهب ” و دین ، باورهایمان را بیمار و آلوده ساخت!
دوستانم این آیات را با دقت مطالعه کنیم:
قَالُوا إِنَّا تَطَيَّرْنَا بِكُمْ لَئِن لَّمْ تَنتَهُوا لَنَرْجُمَنَّكُمْ وَلَيَمَسَّنَّكُم مِّنَّا عَذَابٌ أَلِيمٌ. يس18)
در آیه ی فوق مردمان به فرستادگان خدا گفتند: ما شما را به فال بد گرفتیم و اگر از دعوت تان دست برندارید شما را ” رجم ” می کنیم و از سوی ما عذابی دردناک به شما خواهد رسید.
توجه: رجم در اینجا غیر از عذاب الیم است! و اگر سنگساری بود که خودش عذاب الیم بود.
سَيَقُولُونَ ثَلَاثَةٌ رَّابِعُهُمْ كَلْبُهُمْ وَيَقُولُونَ خَمْسَةٌ سَادِسُهُمْ كَلْبُهُمْ رَجْماً بِالْغَيْبِ.الكهف 22
خواهند گفت: آنان سه نفر هستند که چهارمشان سگشان و می گویند پنج نفرند ششمشان سگشان ” رجم ” بر عالم غیب!
توجه: در اینجا ” رجم ” یعنی کم شمردن حقیقت و باطل گویی نه سنگساری به غیب!
قَالُوا لَئِن لَّمْ تَنتَهِ يَا نُوحُ لَتَكُونَنَّ مِنَ الْمَرْجُومِينَ .الشعراء116-
گفتند: ای نوح اگر دست از دعوتت برنداری تو از رانده شدگان ( دورشدگان بی منزلت ) خواهی بود.
قَالُوا لَئِن لَّمْ تَنتَهِ يَا لُوطُ لَتَكُونَنَّ مِنَ الْمُخْرَجِينَ . الشعراء 167
گفتند: ای لوط اگر دست از دعوتت برنداری حتما از اخراج شدگان خواهی شد!
قَالُوا يَا شُعَيْبُ مَا نَفْقَهُ كَثِيراً مِمَّا تَقُولُ وَإِنَّا لَنَرَاكَ فِينَا ضَعِيفاً وَلَوْلا رَهْطُكَ لَرَجَمْنَاكَ وَمَا أَنْتَ عَلَيْنَا بِعَزِيزٍ هود91
گفتند: ای شعیب ما چیزی از گفته هایت سرمان نمی شود! و ما تو را در میان خود ضعیفی بیش نمی بینیم و اگر پیری ( یا همراهانت ) نبود تو را می راندیم و تو بر ما عزت و مقامی نداری!
قَالَ الْمَلَأُ الَّذِينَ اسْتَكْبَرُوا مِنْ قَوْمِهِ لَنُخْرِجَنَّكَ يَا شُعَيْبُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَكَ مِنْ قَرْيَتِنَا أَوْ لَتَعُودُنَّ فِي مِلَّتِنَا قَالَ أَوَلَوْ كُنَّا كَارِهِينَ . ألأعراف 88
گروه مستکبر قومش گفتند: ای شعیب ما تو را از شهرمان اخراج می کنیم و همچنین افرادی که همراهت ایمان آوردند یا اینکه بسوی آیینمان بازگردید …
دقت فرماييد: در اين آيات شبيه بهم از خطاب قوم شعيب به او سخن است كه در يك جا از ” لَرَجَمْنَاكَ ” و در آيه ى شبيه آن از ” لَنُخْرِجَنَّكَ ” ياد شده است كه يك مفهوم را ارائه مى دهد زيرا در ادامه ى آيه از راه ديگری سخن است: ” أَوْ لَتَعُودُنَّ فِي مِلَّتِنَا ” که بازگشتن در آیین قوم بعد از سنگساری ممکن نیست! بلکه منظور اخراج است یا بازگشتن بعد از توبه بسوی آیین قوم گمراه.
و پدر ابراهیم نیز فرزندش را به اخراج و دور نمودن و خار نمودن تهدید می کند نه سنگساری:
قَالَ أَرَاغِبٌ أَنتَ عَنْ آلِهَتِي يَا إِبْراهِيمُ لَئِن لَّمْ تَنتَهِ لَأَرْجُمَنَّكَ وَاهْجُرْنِي مَلِيّاً . مريم 46( پدر ابراهیم ) گفت: ای ابراهیم آیا تو از خدایان من روی می گردانی!؟ اگر دست برنداری از این فعلت ،تو را می رانم (اخراج می کنم ) و از من دور شو…
خداوند سبحانه و تعالی موجود سرکش ابلیس را مورد خطاب و سرزنش قرار داد:
قَالَ فَاهْبِطْ مِنْهَا فَمَا يَكُونُ لَكَ أَن تَتَكَبَّرَ فِيهَا فَاخْرُجْ إِنَّكَ مِنَ الصَّاغِرِينَ . الأعراف 13
( خداوند ) فرمود: پس ( ای ابلیس ) از آن ( بهشت ) پایین شو که نمی توانی در آن تکبر ورزی پس خارج شو که تو از کوچک شدگان پست شدی.
قَالَ فَاخْرُجْ مِنْهَا فَإِنَّكَ رَجِيمٌ .الحجر34
( خداوند ) فرمود: پس خارج شو از بهشت که تو رانده شده (بی منزلت اخراج شده )ای !
و اصحاب کهف نیز با خود این سخن می گفتند:
إِنَّهُمْ إِن يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ يَرْجُمُوكُمْ أَوْ يُعِيدُوكُمْ فِي مِلَّتِهِمْ وَلَن تُفْلِحُوا إِذاً أَبَداً .الكهف 20
آنان اگر بر شما چیره شوند ( سلطه پیدا کنند ) شما را می رانند یا اینکه شما را بازگردانند به آیینشان و هرگز رستگار نخواهید شد.
وَإِنِّي عُذْتُ بِرَبِّي وَرَبِّكُمْ أَنْ تَرْجُمُونِ. الدخان 20
موسی در اینجا می گوید: من از اینکه مرا برانید (از شهر اخراج کنید ) به پروردگارم و پروردگارتان پناه جویم .
وَقَالَ مُوسَى إِنِّي عُذْتُ بِرَبِّي وَرَبِّكُمْ مِنْ كُلِّ مُتَكَبِّرٍ لا يُؤْمِنُ بِيَوْمِ الْحِسَابِ. غافر27
در آیات فوق و آیات بسیاری که سخن از ” رجم ” است هرگز منظور سنگساری نیست بلکه سخن از خار نمودن شخص و اخراج و ابعاد از دیار است به گونه ای که شخص منزلت و قدر اجتماعی اش را از دست دهد و تنها و بی کس شود و مورد اهانت واقع گردد.همانگونه که شیطان از بهشت اخراج شد منتها اخراجی که با پایین شدن از منزلت بود و این معنای ” رجیم ” و “من الصاغرین ” بود. او ذلیل و پست معرفی شد و این همان مفهوم ” رجیم ” یا رانده شده است.
(( در هیچ جای کتاب الله سخن از سنگساری نیست و هرگز این فعل وحشی ربطی به هیچ شریعت آسمانی نداشته و ندارد بلکه توسط یهود دروغگو به ملتهای مسلمین نقل شده تا اين نبي رحمت را صاحب قانون ” سنگساری ” معرفی کنند درحالیکه او از این مفتریان بریئ مى باشد و بلاشك مفتريان در روز حساب در برابر خلايق و انبياء رسوا خواهند شد. ))بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
[اين] سورهاى است كه آن را نازل و آن را فرض گردانيديم و در آن آياتى روشن فرو فرستاديم باشد كه شما پند پذيريد (۱)
سُورَةٌ أَنزَلْنَاهَا وَفَرَضْنَاهَا وَأَنزَلْنَا فِيهَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لَّعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿۱﴾
الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِئَةَ جَلْدَةٍ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ
إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ.النور﴿۲﴾
به هر زن زناكار و مرد زناكارى صد تازيانه بزنيد و اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد در دين خدا نسبت به آن دو دلسوزى نكنيد و بايد گروهى از مؤمنان در كيفر آن دو حضور يابند .
و در قرآن شرایط شناسایی و حکم بر زنا نیز بیان و آشکار شده است که بایستی با اعتراف شخصی ( بدون اكراه ) و گواهانی باشد که بدون وجود همه ی شرایط ، حکمی اجراشدنی نيست و این نظام عدل الهیست نه نظام تحميل شده اى كه در آن با دستان زنان را بسته و در گودالى حبس و دفن كرده و با وحشیت و بربریت بر آنان سنگ پرتاپ نى كنند تا جان دهند و عجیب اینکه حکم تحميل شده فقط بر زنان اجراشدنی ست!شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2779شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2783دوستانيقين بدانيد اين حكم سنگساری نه از رسول و نه از صحابه ی کرام به ما رسیده است.
اینها را در قرون جدیدتری تولید و به صحابه نسبت دادند تا ما تصور کنیم از رسول الله نقل شده .
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2784لطفا بگذارید این پست مورد بحث قرار گرفته شود .
و اگر سوء فهمي در نوشته ام شده اصلاح شود:(( در هیچ جای کتاب الله سخن از سنگساری نیست و هرگز این فعل وحشی ربطی به هیچ شریعت آسمانی نداشته و ندارد بلکه توسط یهود دروغگو به ملتهای مسلمین نقل شده تا اين نبي رحمت را صاحب قانون ” سنگساری ” معرفی کنند درحالیکه او از این مفتریان بریئ مى باشد و بلاشك مفتريان در روز حساب در برابر خلايق و انبياء رسوا خواهند شد. ))
اين جمله را اصلاح كنيد.
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2812در اين سايت استاد سجودى مطلبى راجع به اين مطلب نوشته است كه دوستان مى توانند مراجعه كنند.اما درمورد تطبيق حكم بر زناكاران بايد يك واقعيت را با نازك بينى بيشترى بدان توجه كرد.
در قرآن هرجا سخن از شبهه يا تهمت زنا ست راه و روش را تحقيق ( 4 شهود ) و اعتراف شخص بيان نموده است.
اما وصف” الزاني و الزانية ” براى افرادى كه عادت به اين فعل داشته و تهمت بر آنان مشهود است.
اين است كه براى اجراى حكم كمترين شكى باقى نيست.
مانند خانه هاى فساد كه زنان و مردانى به اين فعل كثيف مشغولند.
اما درصورتيكه مردى زن خود را تهمت زند ، ارشادات قرآنى در اين است كه انكار زن +خود نفرين كردن باعث لغو حكم مى شود.
اما البته طلاق و جدايى امرى آزاد است و اختيارى.شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2826اگر زن محصنه می بایست رجم شود پس این آیات را چه می کنید که زن شوهردار با انکار ( عدم اعتراف به گناه ) + نفرین برخود اگر دروغگوست از عذاب رها می شود؟
اگر عذاب در این آیات مرگ است چرا تصریح نشده است؟
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
سُورَةٌ أَنزَلْنَاهَا وَفَرَضْنَاهَا وَأَنزَلْنَا فِيهَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لَّعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ ﴿١﴾ الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِّنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَةٍ ۖ وَلَا تَأْخُذْكُم بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّـهِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّـهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۖ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ ﴿٢﴾ الزَّانِي لَا يَنكِحُ إِلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ ۚ وَحُرِّمَ ذَٰلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ ﴿٣﴾ وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا ۚ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ﴿٤﴾ إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِن بَعْدِ ذَٰلِكَ وَأَصْلَحُوا فَإِنَّ اللَّـهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ ﴿٥﴾ وَالَّذِينَ يَرْمُونَ أَزْوَاجَهُمْ وَلَمْ يَكُن لَّهُمْ شُهَدَاءُ إِلَّا أَنفُسُهُمْ فَشَهَادَةُ أَحَدِهِمْ أَرْبَعُ شَهَادَاتٍ بِاللَّـهِ ۙ إِنَّهُ لَمِنَ الصَّادِقِينَ ﴿٦﴾ وَالْخَامِسَةُ أَنَّ لَعْنَتَ اللَّـهِ عَلَيْهِ إِن كَانَ مِنَ الْكَاذِبِينَ ﴿٧﴾ وَيَدْرَأُ عَنْهَا الْعَذَابَ أَن تَشْهَدَ أَرْبَعَ شَهَادَاتٍ بِاللَّـهِ ۙ إِنَّهُ لَمِنَ الْكَاذِبِينَ ﴿٨﴾ وَالْخَامِسَةَ أَنَّ غَضَبَ اللَّـهِ عَلَيْهَا إِن كَانَ مِنَ الصَّادِقِينَ ﴿٩﴾ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّـهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ وَأَنَّ اللَّـهَ تَوَّابٌ حَكِيمٌ ﴿١٠﴾ صدق الله ربی العظیم.در این آیات ابتدا عذاب زناکار معرفی شده و سپس در حکم زن شوهردار بدان اشاره شده ” العذاب ” که همان شلاق زدن است و نه پرتاب ستگ تا مرگ!
شنبه، ۱۷ آبان ۱۳۹۳ در ۲:۵۰ ب.ظ #2827حرف حرف و کلمه به کلمه ی قرآن عظیم ثابت است و این قرآن است که ناسخ شریعتهای سابق است نه اینکه قسمتی از این کتاب تعطیل شده باشد!
استغفرالله ربي و أتوب اليه ..از آن روزهايى كه من هم مانند مدافعان قانون رجم تصور مى كردم بعضى از آيات وجود داشته ولى الآن نيست يا بعضى وجود دارند ولى مهم نيست و تعطيل شده!!
-
نویسندهنوشته ها
شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.
بنده صحابه را از نقل دروغ بريئ مى شناسم و اين روايات تهمتيست به آن بزرگواران.